Gaziosmanpaşa diş kaplama modern çağın yenilikleri olan cihazlar ve kaliteli malzemeler kullanarak işlem yapar. Gülüş estetiğinin ön planda olduğu çalışmalar için diş kaplama çeşitleri kullanılmaktadır. Diş kaplama, dişlerin daha sağlıklı ve estetik yapılı olması için yapılan çalışmalardır. Gaziosmanpaşa Keskin Diş Kliniği merkezimiz uzman hekim ve donanımlı klinikleri ile ağız sağlığı onuşunda kaliteli çalışmalar yapar.

Diş kaplama türleri hastanın ihtiyacına göre şekillenir ve profesyonel hekimler tarafından yapılması gereken bir işlemdir. Gaziosmanpaşa diş kaplama koruyucu diş hekimliğinin en önemli yapıtaşıdır. Diş çürükleri, kırılmış dişler, estetik diş görünümü vb. durumlarda diş kaplama tedavisi uygulanmaktadır. Sizlerde diş kaplama yaptırmayı düşünüyorsanız Gaziosmanpaşa diş kliniği merkezimize başvuru yapabilirsiniz.

Gaziosmanpaşa Diş Kaplama Çeşitleri

İçindekiler

Diş kaplama çeşitleri ağız yapısı ve diş yapısına göre değişkenlik gösterir. Diş yapınıza uygun diş kaplama tedavisi yöntemi hekimler tarafından yapılan muayene sonucunda belirlenmektedir. Diş kaplama tedavisi çeşitleri;

✔ Laminate Veneer

✔ Zirkonyum Kaplama

✔ Metal Destekli Kaplama

✔ Porselen Kaplama

Gaziosmanpaşa diş Kaplama
Diş Kaplama Çeşitleri

Gaziosmanpaşa diş kaplama gerekli analizlerin yapılmasının ardından hastaya uygulanır. Hastaya en uygun tedavi yöntemi belirlenerek, kaplama tedavisi ve diş kaplama fiyatı hakkında hastaya detaylı bilgi verilir. Diş kaplaması yapılmadan önce kaplama yapılacak diş ölçüleri alınır ve özel sistemler ile kaplama dişler hazırlanır. Kaplama tedavisi yapılacak olan uygulamalara göre birden fazla seanslarda yapılabilir. Hekiminizin belirlediği randevu diliminde kliniğimize gelerek kaplama diş tedavileri alabilirsiniz. Diş kaplama türü hekiminiz tarafından size en uygun diş tedavisi olarak seçilir. Keskin Diş Kliniği hekimlerimiz alanında uzman ekip kadrolarından oluşur. Bu sayede hastalarımızın tüm ağız diş bakımları ve tedavileri güvenilir olarak yapılır.

Porselen Diş Kaplama

Porselen diş kaplama, diş yapısında yaşanan bozulmaları düzeltmek amacı ile yapılan kaplama çeşididir. Hekiminiz tarafından yapılan muayene sonucu porselen kaplama tedavisi yapılabilir onayı ile işlem yapılır. Porselen diş için diş yüzeyinde bazı çalışmalar yapılır ve porselen kaplama için uygun diş yüzeyi elde edilir.

Zirkonyum Diş Kaplama

Zirkonyum son yıllarda en sık kullanılan kaplama tedavisi yöntemidir. Sağlamlık ve kalite açısından hasta memnuniyetleri ve yapılan işlem başarıları olumlu olarak geri yansımaktadır. Uzun yıllar kullanımı mümkün olan zirkonyum diş sağlam, dayanıklı özelliğinin yanı sıra estetik görünüm kazandırması da en önemli avantajlar arasında yer alır.

Laminate Veneer Diş Kaplama

Gaziosmanpaşa diş kaplama tedavileri arasında sık kullanılan tedavi yöntemidir. Hastalarımızın istekleri üzerine yapılan hekim muayenesi ile lamine diş kaplama yapılabilir. Estetik dişlere sahip olmak için birçok laminate veneer kaplama tedavileri bulunur. Lamine kaplama öncesi diş yüzeyi veya diğer eksik tedaviler yapılarak dişler kaplamaya hazır hale getirilir.

Lamine Diş Kaplama ve Lamine Diş Fiyatları

Gaziosmanpaşa Diş Kaplama Fiyatları

Diş kaplama tedavileri günümüz teknolojisi imkanları ile farklı yöntem ve teknikler kullanılarak yapılır. Gaziosmanpaşa diş kaplama tedavilerinde ağız, diş ve çene yapınıza uygun kaplama tedavisi diş yöntemleri uygulamaktadır. Diş kaplama fiyatları bu çeşitliliğe göre değişiklik gösterir. Zirkonyum kaplama fiyatları, porselen kaplama fiyatları, metal destekli kaplama fiyatı, laminate veneer kaplama fiyatları birbirinden farklıdır. Keskin diş kliniğimiz TDB’ nin 2021 diş kaplama fiyat listelerini baz alarak kaplama fiyat hesaplaması yapar.

Diş kaplama ücret tarifesini kaplama yapılacak malzeme, ürün kalitesi, hekim uzmanlığı, kliniğin profesyonelliği gibi etkenlere bağlı olarak değişir. Ekonomik fiyatlı kaplama tedavileri uygulamaya özen göstererek hastalarımızın memnuniyetini de ön planda tutuyoruz.

Gaziosmanpaşa Diş Kaplama
Gaziosmanpaşa diş Kaplama Fiyatları

Diş Kaplaması Sonrası Neler Yapılmalı?

Dişler zamanla çeşitli nedenlerle yıpranır ve bu yıpranmalar diş kayıplarına bile neden olabilir. Diş kaplama tedavileri bu kayıpları önlemek ve diş yapısını sağlam görünüm kazandırmak için uygulanır. Diş kaplama sonrası Gaziosmanpaşa diş kaplama hekimlerimiz tarafından verilen talimatlara uymanızı öneriyoruz. Her diş tedavisi sonrası iyileşme süreci bulunur. Bu süreçte hekim tavsiyeleri dikkate alınarak, düzenli ağız bakımı yapılmalıdır.

Yapılan diş kaplama tedavisi çeşidine göre uygulamanız gereken işlemler bulunur. Kaplama tedavi süreci tedavi türüne göre uzar veya kısalır. Önemli olan bu süreçte uzman Gaziosmanpaşa diş kaplama hekimlerimizin tavsiyelerine uymaktır.  

Alanında uzman hekimleri, kaliteli donanım malzemeleri ve güler yüzlü ekip kadrolarımız her daim sizlere hizmet vermektedir. Gaziosmanpaşa diş kaplama ve diğer diş tedavileri için kliniğimize başvurabilirsiniz. Ağız ve diş sağlığı ihmal edilmemesi gereken hastalıktır. Gülüş estetiği, diş kaplama tedavileri ve daha fazla tedavi seçeneklerimiz ile diş sorunlarınızda çözüm oluyoruz. Diş tedavisi uygulaması yapacak olan hekim her zaman önem taşır. Bu nedenle hekim seçimi yaparken uzmanlık alanlarını ve deneyimlerini mutlaka araştırmalısınız. Gaziosmanpaşa diş kaplama tedavisi için bizleri tercih eden hastalarımızın memnuniyetleri çalışmalarımızın başarısını göstermektedir.

 

 

Yazımızı Değerlendirin
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir