Implant Diş Fiyatları 2024 | implant Diş Fiyatı Hesaplama

İçindekiler

İmplant diş fiyatları 2024, güncel implant diş fiyat listesi, implant türü, sayısı gibi birçok etken kurumlara göre farklılık yaşar. En güncel fiyat bilgilerini sizler için derledik. Fiyat bilgisine geçmeden önce implant hakkında bilgi edinelim.

İmplant Nedir?

Ağız bakım sağlığı dişler açısından büyük önem taşımaktadır. Önlem alınmayan dişler zamanla çürür ve çekilmek zorunda kalır. Uzun zaman eksik dişler için köprü ve takma diş tedavisi yöntemleri kullanılmıştır. Günümüzde ise daha estetik ve daha kalıcı bir tedavi yöntemi mevcuttur. Bu tedavi yöntemine implant diş tedavisi denir. Yeni nesil tedavi yöntemi implant nedir?

İmplant, eksik dişlerin yerini doldurmak için çene kemiğine yerleştirilen titanyum yapılı dişlerdir. Kemiğe yerleştirilen vidalar üzerine steril ortamlarda hazırlanan diş protezleri yerleştirilir. İmplant tedavisinin yapılabilmesi için uygun kemik yapısının olması gerekir. Uygun olmayan kemikler için de kemik cerrahi işlemleri yapılır. Tüm bu işlemler ışığında implant fiyatları 2024 yılı içinde değişiklik gösterir.

İmplant fiyatları 2021, güncel implant fiyat listesi
İmplant Nedir?

 

İmplant Nasıl Yapılır?

Günümüzde kullanılan en konforlu ve ağrısız tedavi yöntemi olan implant diş uygulaması için;

🔸 Hasarlı diş çekilir ve bölge enfeksiyon riskinden arındırılır.

🔸 Boşalan alana implant vidası yerleştirilir.

🔸 Ağız içindeki implanta göre ölçü alınır ve diş hazırlanır.

🔸 Hekimin belirlediği zamanda (ortalama 2-3 ay) diş protezi implant üzerine yerleştirilir.

🔸 Tedavi bu aşamadan sonra hekim ve hasta kontrolleri ile devam eder. İmplant ömrünün uzun ve sağlıklı olması için hekim kontrolleri mutlaka yapılmalıdır.

Güncel İmplant Fiyat Listesi

Günümüzde uygulanan diş tedavi yöntemlerinden en çok tercih edilen implant diş tedavisidir. İmplant diş tedavilerinin birçok çeşidi mevcuttur. İmplant fiyatları 2024 buna bağlı olarak farklılık gösterir.

İmplant fiyatları 2024Türk Diş Hekimler Birliği tarafından belirlenmektedir. Diş klinikleri TDB’nin belirlediği fiyatlar üzerinden fiyat politikası uygulanır. TDB’nin belirlediği 2021 güncel implant fiyat listesi tabloda belirtildiği gibidir.

2024 Türk Diş hekimleri Birliği tarafından belirlenen İmplant Diş Fiyatları 

daha açıklanmamış olup aşağıdaki listede ortalama fiyat aralıklarını yazmaya çalıştım.

 

2024 Yılı İmplant Fiyatları 2024 Aşağıda Görebilirsiniz.

✓ Kemik İçi İmplant (Tek Silindirik İmplant Ücreti Hariç)
Kdv Dahil 5500-19500 ₺
 Sert doku greftleme ( kemik tozu ücreti hariç)
Kdv Dahil 3500-9500 ₺
 Overdenture İmplant Ücreti Hariç (Tek Çene)
Kdv Dahil 5500-15000 ₺
 İmplant Çıkartılması
Kdv Dahil 3500-8000 ₺
 Veneer Kron ( Zirkonyum) ( Kıymetli Metal Ücreti Hariç )
Kdv Dahil 2500-9500₺
 Veneer Kron ( Porselen ) ( Kıymetli Metal Ücreti Hariç )
Kdv Dahil 2500-8000 ₺
 Tam Seramik Kron ( Metal Desteksiz Porselen )
Kdv Dahil 2500-7500 ₺
 Diş Çekimi
Kdv Dahil 750-5000 ₺
 Gömülü Diş Çekimi
Kdv Dahil 1500-8000 ₺

Bu tabloda verilen fiyatlar diş kliniği çalışma koşullarına göre değişmektedir. Her klinikte farklı fiyat politikası uygulanmaktadır.

Merhaba, Ben Dt.Hamza KESKİN

Yazımı okurken takıldığınız yada yardımcı olmamı istediğiniz bir şey olursa bana alttaki butonlardan istediğinize tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Müsaitlik durumuna göre ben veya asistanım size severek yardımcı olacağız.

AYŞEGÜL GENCAL
AYŞEGÜL GENCAL
2022-11-08
Bugün estetik dolgu yaptırdım. Daha öncesinde de bir çok işlem kanal, dolgu, diş çekimi yaptırdım ve her defasında Hamza Bey’in ilgi ve alakası oldukça iyi. Korkan biri olarak bana karşı gayet sabırlı ve hoşgörülüydü. İşini titiz, özenli ve hastasına önem vererek yapıyor. Hamza Bey'e ve ekibine çok teşekkür ederim. Bütün işlemlerimden memnun kalarak ayrıldım herkese tavsiye ederim.🌼
Esra Ozen
Esra Ozen
2022-10-06
Diş muayenesi konusunda hassas biri olarak Hamza Bey'i ve ekibini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum. Temiz, pratik ve güleryüzlü çalışma stiliyle tedavinizi size en uygun olacak şekilde planlayıp uyguluyorlar. Endişelerimi giderip tedavimi titizlikle tamamlayarak dişlerimin sağlıklı ve güzel görünmesini sağlayan Hamza Bey'e ve ekibine çok teşekkür ederim. Burası her zaman güvenle gideceğim bir klinik 🌸
Derya Çakmak
Derya Çakmak
2022-09-07
Harika bi dis hekimi Allah razi olsun çok korkuyordum beni acı cekmeden kurtardi..
Adewumi Abiodun
Adewumi Abiodun
2022-07-22
Excellent experience
Yusuf Selvi
Yusuf Selvi
2022-07-08
Keskin diş kliniğinden çok memnun kaldım güleryüzlü kadrosuyla başarılı bir ekip çok seviyoruz sizleri iyiki varsınız...hayırlı bayramlar cümleten 🌸🌼
Raghad Alamri
Raghad Alamri
2022-06-30
Hamza beye çok teşekkür ederim, birden ağırmaya başlayan yirmilik dişimi çektirmek için haritayı açıp yorumlara bakarak seçtiğim yerdi, iyiki de oraya gitmişim gerçekten herşey mükemmel, temiz, personeli çok samimi ve güler yüzlü. Tanıdıklarıma da onu tavsiye ettim size de tavsiye ederim 🤍 tekrar teşekkür ederim
ELİF Gűműș
ELİF Gűműș
2022-06-24
HAMZA KESKİN BY VE EKİBİNE GÖSTERMİŞ OLDUKLARI GÜLER YÜZLERİ VE İLGİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
MURAT SELVİ
MURAT SELVİ
2022-06-22
Kardeşimin dişleri çocukluğundan beri çürük ve de çarpıktı o yüzden gülerken ağzını kapatırdı dişlerini Hamza Bey'e yaptıran bir ailenin tavsiyesi ile Hamza Bey ile tanıştı ve şuan harika dişlere sahip.Ben de Gebze'de kalmama rağmen 2 diş boşluğuna burada implant yaptırmak istiyorum .Kardeşimin mutluluğuna katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.

İmplant Fiyatları Neden Farklıdır?

İmplant diş fiyatları 2024, implant markası, yapılacak implant sayısı gibi özelliklere bakılarak değişir. İmplant uygulamaları cerrahi uygulama ve protez uygulama olarak iki türlü yapılmaktadır. İmplant fiyatlarını etkileyen faktörler;

🔸 Tedavi Doktoru: implant tedavisi uzman hekimler tarafından yapılmalıdır. Tedavi yapacak uzmanın derecesi ve tecrübesi implant fiyatını etkiler.

🔸 Kullanılan Malzeme: implant tedavisi için kaliteli malzeme kullanılması implant ömrünü uzatır ve sağlığınızı riske atmaz. Malzeme markası ve marka referansları fiyatları değiştirir.

🔸 İmplant Sayısı: Ağız içerisinde ihtiyaç duyulan implant sayısı da fiyatları tetikler.

İmplant Fiyatlarının Belirlenmesi

İmplant diş yaptırmak isteyen hastalar implant ne kadar 2024 yılı fiyatları, kaç implant yapılması gerekir, tek diş implant fiyatı ne kadar gibi sorularına net cevap bulabilmek için muayene olmalıdır. 2024 implant fiyatları verilerine göre Tek diş implant fiyatı genel olarak 5500₺ ile 19500₺ arasında değişmektedir. İmplant fiyatlarının belirlenmesi için uzman hekim muayenesi gerekir. Yapılan muayene sonucu yapılacak işlemler ve uygun malzemeler belirlenir ve fiyat çıkarılır.

İmplant Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

İmplant diş fiyatları 2024 maliyetli görünse de uzun yıllar kullanım rahatlığı sağladığı için aslında pahalı olmadığı bilinmektedir. Kaybedilen veya geri dönüşümü olmayan dişlerin yerine yapılan implant uygulamaları ömür boyu yeni dişlere sahip olma imkanı sağlar. İmplant uygulamasında seçilen implant türü oldukça önemlidir. Yüksek kalite standartlarında üretilen implantlar kök yapısı ve ağız içi uyumu için özenle seçilmelidir. İmplant fiyatlarını etkileyen faktörler;

🔸 İmplant sayısı

🔸 Çene ve kök yapısı

🔸 İmplant marka ve imlant kalitesi

🔸 Diş hekim tecrübesi ve implant malzeme ve uygulamada kullanılan yardımcı aparatlar implant fiyatlarını etkilemektedir.

İmplant Çeşitleri

Günümüzde yapılan implant tedavisinde birçok çeşit implant türü kullanılmaktadır. En yaygın olarak vida implant çeşidi kullanılır. Yerleştirileceği alan ve diş dokusuna göre implant türü belirlenir. Bilinen implant çeşitleri Subperiostal implantlar, İntramukozal insertler, Endodontik stabilizatörler, transmandibular implantlardır.

🔸 Subperiostal implantlar: Subperiostal implant, kafes biçiminde ve ince metal alaşımdan elde edilir. Kemik cerrahi müdahalelerle açığa çıkarılır. Açılan kemikten ölçü alınır ve implant diş hazırlanır. Subperiostal implantlar alveoler kemik üzerine yerleştirilir ve çiğneme gücü bütün kemiğe yayılım sağlar.

🔸 İntramukozal insertler: Titanyum üretimli implant çeşididir. Protezlerde retansiyon artması için kullanılır.

🔸 Endosseöz (endostal) implantlar: Endostal implantlar, kemiğin içerisine yerleştirilir. Bu sayede kemikle hem yapı hem de işlev olarak beraber hareket eder. Endosseöz implant vida, silindirik ve blade implant olarak adlandırılırlar.

🔸 Endodontik stabilizatörler: Zayıf olan dişleri sabitlemek için kullanılır.

🔸 Transosseöz (Transmandibular) implantlar: Alt çene için kullanılan implant türüdür. Birden fazla bölgeye uygulanma ihtimali olmadığı için tercih edilmez.

İmplant Markaları

İmplant çeşitleri doktor muayenelerine göre belirlenir. İmplant diş tedavisinde güncel implant diş fiyat listesi implant çeşitleri ve implant markalarına göre değişir. Hekiminizle beraber implant çeşidine ve markasına karar verebilirsiniz.

İmplant markaları arasında kıyaslama yaparken herhangi bir marka için güvenilir olduğu bilgisini net olarak söylemek zordur. Fakat implant markaları içinde başarılı ve kendini kanıtlamış birçok marka bulunmaktadır.

Üreticiler kendi AR-GE çalışmalarını yaptıktan sonra farklı çalışmalara adım atar. En iyi sonuç veren implant seçimi için AR-GE çalışmaları araştırılabilir. Hekiminizle beraber karar vermek en uygunu olacaktır. Özel Keskin ağız ve diş polikliniğinde kalitesine güvendiğimiz implant markalarıyla çalışmaya özen gösteriyoruz.

İmplant Fiyatları Güncel Fiyat Listesi
İmplant Fiyatları

İmplant markaları ve fiyatları arasında firmalar rekabet içindedir. Maddi kaygılar nedeniyle tercih edilen ucuz ve bilinmeyen markalar sağlığınızı olumsuz yönde etkiler. Be nedenle dünya çapında kendini ispatlamış markaları seçmek gerekir. Merdiven altı üretilen ürünler kısa zamanda kendini göstermeye başlar. Sağlam dişlerde kemik rahatsızlığı gibi problemler çıkmaya başlar. Patenti olmayan sıradan ürünler kemik içerisinde kırılabilir. Bu durumda tekrar maliyet ve sağlık problemi ile tekrar başınız ağrıyabilir. Bu sebeplerle diş implant fiyatları 2024 yılı için olması gereken fiyatlı ürünler tercih edilmelidir.


İmplant Tedavisi Bilinmeyenler

İmplant tedavisi hakkında birçok bilgi bulunmaktadır. En çok merak edilenler listesini sizler için derledik.

👉 İmplant Nedir? Kimlere İmplant Uygulanabilir?

İmplant çene kemiğine yerleştirilen yapay diştir. Eksik dişlerinizi tamamlamak için başvurulan en güvenilir tedavidir. İmplant kimlere uygulanır sorusuna cevap: genel sağlık durumu iyi olan, diş implantını destekleyecek kemik yapısına sahip kişiler kolaylıkla implant diş yaptırabilir.

👉 Hangi implant markası daha iyi?

Burada size şu implant markası en iyisidir diyemem. Bütün implantlar yerli ya da alman implantta olsa titanyumdan yapılmış parçalardır. Markadan çok doktorunuza güvenmeniz önemlidir. Doktorunuz size güncel implant fiyat listesini, bütçenize göre implant seçeneklerini sunacaktır. İmplant markalarıyla ilgili detaylı bir yazımızı yakında paylaşacağız.

👉 İmplantı hangi bölüm yapar?

İmplantı, kendini implant konusunda geliştirmiş her diş hekimi yapabilir. İmplant şu bölüm yapar diyemeyiz. Üniversite hastanelerinde implantı genellikle, ağız ve çene cerrahisi bölümü, periodontoloji bölümü, implantoloji bölümü yapmaktadır.

👉İmplant doğal görünüm sağlar mı?

İmplant uygulamasının doğal görünümde olabilmesi için implant diş tedavisi üzerine porselen uygulaması yapılması doğallığı arttırabilir. Özellikle ön dişlerde implant sonrası porselen ya da zirkonyum uygulaması önerilir.

👉 Aynı anda kaç implant yapılır?

Bir günde en fazla kaç implant yapılır derseniz alt üst çene toplam 12-16 implant yapılabilir. Bir seferde kaç implant yapılacağı size ve doktorunuzun kararına bağlıdır. 

👉 İmplant kaç günde yapılır?

İmplant tedavisi kaç tane implant yapılacağına göre değişir. Hesaplamak isterseniz 1 implant ortalama 15-20dk içerisinde yapılır. Ama yan yana 2 implant takılır ise bu süre 2 implant için 20-25dk olabilir. 

👉 İmplant kaç yaşında yapılır?

İmplant için genellikle 18 yaşı beklenir. 18 yaşının beklenmesinin sebebi, kemik ve çenenin tam olarak gelişmesini beklemektir. 

👉 İmplant hangi durumlarda sökülür?

İmplantlar oynamaya başladığı durumlarda sökülür. Böyle bir durum %1 oranında gerçekleşir ve size ağrı vermez. 

👉 İmplant iltihap yapar mı?

Evet, implant diş tedavisi sonrası iltihaplanma olabilir. İmplantı doğal dişiniz gibi düşünebilirsiniz. Düzenli olarak kontrol edilmeyen, düzenli olarak fırçalanmayan implant iltihap yapabilir. Düzenli olarak kontrollerinizi ve implant bakımını ihmal etmemelisiniz.

👉 İmplant ömrü ne kadardır?

İmplant ömrü kullanıma göre değişir. Düzenli olarak fırçalamış, ağız bakımına dikkat etmiş ve sigara içmemiş hastalarımız ömür boyu implantlarını kullanabilirler. İmplant diş, doğal dişinizden iyi değildir, bakmadığınız zaman doğal dişinizi kaybediyorsanız aynı şekilde implantınızıda kaybedebilirsiniz. Daha uzun kullanmak için detaylı İmplant Sonrası başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

👉 İmplant iyileşme başlığı nasıl takılır?

Diş etinin altında kemiğe kaynaşmaya bırakılan implantın üstüne takılan ve diş etinden çıkış profili oluşturan implant iyileşme başlığı diş etine anestezi yapıldıktan sonra implant kapağının açılması sonrasında takılır.

👉 İmplantın zararı var mı?

İmplant zararlı mı sorusu da aklınıza takılabilir. İmplantlar titanyum yapılı yani çene kemik anatomisine uygun ürünlerdir. Bu nedenle herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Kurumsal kliniklerde ve uzman olan hekimlere gönül rahatlığıyla implant tedavisi yaptırabilirsiniz. Kliniğimizde kalitesine güvendiğimiz malzemeler ve alanında uzman hekimlerimizle implant diş tedavileri uygulanmaktadır.

İmplant tedavisinin bilinen bir zararı yoktur. Ben de kendime implant diş tedavisi uyguladım. İçiniz rahat etsin diye yazıyorum:)

👉İmplant sonrası sigara içebilir miyim?

İmplantın bilinen ve kanıtlanan en büyük düşmanı sigaradır. Sonrasında içmenizi kesinlikle önermem. Tabi ki dayanamıyor olabilirsiniz, implant sonrası sigara içmek için en azından dikişlerin alınmasını beklemenizi tavsiye ederim.

👉İmplant ağrı yapar mı?

İmplant yapıldıktan sonra ağrı yaparsa doktorunuzun verdiği ağrı kesicileri içerseniz herhangi bir ağrı yapmaz. Doktorunuzun dediklerine harfiyen uymanızı tavsiye ederim.

👉İmplant sonrası yemek yiyebilir miyiz?

İmplant sonrası yemek yemek için uyuşukluğun geçmesini beklemeniz gerekmektedir. Özellikle uyuşukluk geçtikten sonra implant yapılan bölge ile değil de diğer tarafla yemenizi tavsiye ederim.

👉 İmplant takıldıktan sonra diş ne zaman takılır?

İmplant takıldıktan sonra diş ne zaman takılır sorusunun cevabı için size ortalama bir zaman söyleyebilirim. Net bir zamanı size sadece implantı yapan doktorunuz verebilir. Ama implant vakalarını %90’ ında implant takıldıktan 3 ay sonra üzerine diş takılmak için ölçü alınır.

👉 İmplant vidası takıldıktan sonra ağrı

İmplant vidası takıldıktan sonra ağrı oluşabilir. Doktorunuzun verdiği ilaçları içtikten sonra ağrı 1-2 gün içinde hala geçmiyor ise bu durumdan doktorunuzu haberdar edin.

👉 Tek Dişe İmplant Yapılır Mı?

Tek dişe implant uygulaması diş kökünü değiştirme işlemidir. İmplant diş kökünden farklı olarak çene kemiğiyle kaynaşır. Diğer yan dişleri koruyarak tek diş implantı yapılır.

Tek Diş İmplantı Fiyatları — Tek diş implant fiyatı estetiğin ön planda olmadığı arka bölgede ise implant tedavisi fiyatı 5500 TL ile 19500 TL arasında değişmektedir.

👉 İmplant Diş Yapımı Ne Kadar Sürer?

İmplant süreci hasta durumuna göre değişkenlik gösterebilir. Hekim muayenesinden sonra implant vida yerleşimi yaklaşık 30-40 dakika sürebilir. Vida yerleşiminden sonra yapay tabanın kemikleşmesi ve dişlerin yerleşmesi süreci 3 ay ile 6 ay arasında değişebilir.

👉 Çekilen dişin Yerine İmplant Ne Zaman Yapılır?

Diş kökleri sorunsuz ise çekilen dişin yerine beklemeden implant uygulaması yapmak mümkündür. Fakat diş köklerinde enfeksiyon varsa 15 gün beklemek gerekir. Diş kökü iyileşip enfeksiyon giderildikten sonra diş implantı yapmak daha sağlıklı olacaktır.

👉 Çekilen dişin yerine implant yapmak için beklediğimiz durumlar;

🔸 Çekilen dişin çok iltihaplı olması,

🔸 Çekim yapılan yerde yeterli kemik olmaması

🔸 Çok zor bir çekim olmasıdır.

👉 Devlet Hastanesinde İmplant

sgk implant fiyatlarını karşılar mı
implant diş fiyatları 2024

Sgk implant Fiyatları 2024 – Sgk İmplant Fiyatını Karşılar Mı?

Devlet hastanelerinde implant kaç para, SGK implant tedavisini karşılar mı? Devlet hastanelerinde ağız ve diş sağlığı polikliniklerinden implant diş tedavisi hizmeti almanız mümkün. Ancak bu kurumlarda ücretsiz implant hizmeti almak için bazı özel durumların olması gerekir. Bu özel durumlar SGK açıklamalarına göre;

  • Kemik içinde tümör veya kist bulunması
  • Kemikte aşırı doku kaybı
  • Konjenital diş eksikliği
  • Engelli oranı %40 olan hastalar

Sgk implant fiyatları 2024yılında bir önceki yıla göre değişiklik göstermektedir. Fakat sgk implant fiyatlarını tam anlamıyla karşılamamaktadır.

Genel Sağlık Sigortası implant karşılıyor mu sorusuna bu tür kemik problemlerinde karşılıyor cevabı verilebilir. Devlet hastanelerindeki implant ücretlerinde güncel implant fiyat listesi diğer kliniklere göre değişkendir.

Kemik rahatsızlıklarının fazla olduğu durumlarda SGK her çene bölgesi için 4 implanta kadar tedaviyi karşılar. Yaş durumuna göre 18 yaşını doldurmamış kişilerde implant tedavisini ücretsiz olarak yapar.

Merhaba, Ben Dt.Hamza KESKİN

Yazımı okurken takıldığınız yada yardımcı olmamı istediğiniz bir şey olursa bana alttaki butonlardan istediğinize tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Müsaitlik durumuna göre ben veya asistanım size severek yardımcı olacağız.

AYŞEGÜL GENCAL
AYŞEGÜL GENCAL
2022-11-08
Bugün estetik dolgu yaptırdım. Daha öncesinde de bir çok işlem kanal, dolgu, diş çekimi yaptırdım ve her defasında Hamza Bey’in ilgi ve alakası oldukça iyi. Korkan biri olarak bana karşı gayet sabırlı ve hoşgörülüydü. İşini titiz, özenli ve hastasına önem vererek yapıyor. Hamza Bey'e ve ekibine çok teşekkür ederim. Bütün işlemlerimden memnun kalarak ayrıldım herkese tavsiye ederim.🌼
Esra Ozen
Esra Ozen
2022-10-06
Diş muayenesi konusunda hassas biri olarak Hamza Bey'i ve ekibini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum. Temiz, pratik ve güleryüzlü çalışma stiliyle tedavinizi size en uygun olacak şekilde planlayıp uyguluyorlar. Endişelerimi giderip tedavimi titizlikle tamamlayarak dişlerimin sağlıklı ve güzel görünmesini sağlayan Hamza Bey'e ve ekibine çok teşekkür ederim. Burası her zaman güvenle gideceğim bir klinik 🌸
Derya Çakmak
Derya Çakmak
2022-09-07
Harika bi dis hekimi Allah razi olsun çok korkuyordum beni acı cekmeden kurtardi..
Adewumi Abiodun
Adewumi Abiodun
2022-07-22
Excellent experience
Yusuf Selvi
Yusuf Selvi
2022-07-08
Keskin diş kliniğinden çok memnun kaldım güleryüzlü kadrosuyla başarılı bir ekip çok seviyoruz sizleri iyiki varsınız...hayırlı bayramlar cümleten 🌸🌼
Raghad Alamri
Raghad Alamri
2022-06-30
Hamza beye çok teşekkür ederim, birden ağırmaya başlayan yirmilik dişimi çektirmek için haritayı açıp yorumlara bakarak seçtiğim yerdi, iyiki de oraya gitmişim gerçekten herşey mükemmel, temiz, personeli çok samimi ve güler yüzlü. Tanıdıklarıma da onu tavsiye ettim size de tavsiye ederim 🤍 tekrar teşekkür ederim
ELİF Gűműș
ELİF Gűműș
2022-06-24
HAMZA KESKİN BY VE EKİBİNE GÖSTERMİŞ OLDUKLARI GÜLER YÜZLERİ VE İLGİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
MURAT SELVİ
MURAT SELVİ
2022-06-22
Kardeşimin dişleri çocukluğundan beri çürük ve de çarpıktı o yüzden gülerken ağzını kapatırdı dişlerini Hamza Bey'e yaptıran bir ailenin tavsiyesi ile Hamza Bey ile tanıştı ve şuan harika dişlere sahip.Ben de Gebze'de kalmama rağmen 2 diş boşluğuna burada implant yaptırmak istiyorum .Kardeşimin mutluluğuna katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.

👉 Özel Hastanelerde Diş İmplantı Ücretleri

SGK özel hastanelerde belli birimlerin tedavi masraflarının bir kısmını öder. Diş kliniğinde ise implant tedavi ücretlerini karşılamamaktadır. Yalnızca engelli durumu olan hastaların tedavilerini karşılar.

implant diş fiyatları 2023
Özel Hastane İmplant Ücretleri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncel implant fiyat listesi her yıl olduğu gibi devlet hastanesi, özel hastane ve diş klinikleri için Türk Diş Hekimleri Birliği tarafından belirlenmiştir. Fiyatlar belirlenirken her türlü faktörler değerlendirilir. Belirlenen implant fiyatları zirkonyum, özel metal ürünler gibi malzeme türleri fiyatlarını içermez. Dolayısıyla net diş implant fiyatları bilgisi için muayene olunmalı yapılması gereken işlemler bilinmelidir.

İmplant fiyatları 2024 yılı için ortalama 5,500₺’ den başlayan fiyatlar ile değişkenlik gösterir. Dolar ve Euro kurları da güncel implant fiyatlarını etkiler. Net fiyat bilgileri paylaşmak pek doğru olmaz. Hastanın çene yapısı, kök durumu, implant ihtiyacı durumları gözlemlendikten sonra hekimler tarafından en doğru fiyat bilgisi verilebilir. Keskin diş kliniği merkezimizde verilen fiyat bilgileri muayene sonucuna göre ve TDB’ ye bağlı kalarak güncel implant fiyat listesi değerlendirilerek belirlenmektedir.

Kaynaklar: Wikipedia