Mis implant, sağlıklı ve güzel bir gülüş için ağız ve diş sağlığının çok büyük önemi vardır. Düzenli olarak dişlerinizi fırçalamalı, bakımını iyi yapmalı, düzenli aralıklarla doktor kontrolü yaptırmalısınız. Kimi zaman bütün bunların hepsini hiç aksatmadan yapsanız dahi diş problemleri yaşayabilirsiniz. Bu genetik özelliklerden, beslenme alışkanlıklarından, yaşam standartlarından ve daha başka nedenlerden olabilir. Bu durumda dişlerinizin çekilmesi gerekebilir, dişlerinizin görünüşü sizi rahatsız edebilir. Bütün bunlar çeşitli diş tedavilerini zorunlu kılar. Böyle durumlarda implant teknolojisi en sık başvurulan tedavi yöntemlerinden birisidir. Keskin Diş Kliniği olarak da implant tedavilerini oldukça sık uyguluyoruz ve son derece başarılı sonuçlar ile hastalarımıza daha sağlıklı, daha konforlu bir yaşam sunuyoruz.

İmplant hakkında çok detaylı bilgiler öğrenmek için implant nedir başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

İmplant tedavileri, diş sağlığı teknolojilerinin en büyük olanaklarından birisidir. Fakat piyasada çok fazla ve başarılı implant markaları olduğu için hastalarımız markalar arasında kararsız kalıyorlar. Bizler de sektörün en kaliteli markalarıyla iş birliği yapıp marka seçimini siz değerli hastalarımıza bırakıyoruz. Bu yazımızda uygulamalarımızda fazlaca kullandığımız, olumlu geri dönüşler aldığımız Mis İmplant markasına dair akla gelebilecek bütün sorulara cevap veriyor, sağlıklı karar vermeniz adına merak edilenleri açıklığa kavuşturuyoruz.

Mis İmplant Hangi Ülkenin? Menşei?

İçindekiler

İmplant teknolojilerinde çok güçlü bir rekabet var ve Mis İmplant bu rekabet ortamının en güçlülerinden birisi. Mis İmplant hangi ülkenin, Mis implant ne malı? diye merak edenler olabilir. Mis İmplant menşei İsrail olan bir implant markası. Mis Implant Tecnologies şirketi 1995 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Diş implantlarını sadeleştirme hedefiyle öne çıkan marka, gelişmiş ürün ve yöntemleriyle sektörün gözdelerinden birisi konumundadır. Son teknoloji ile donatılmış tesislerinde birinci kalite diş implantları, üst yapılar, rejeneratif çözümler, alet ve kitler, dijital dişçilik ürünleri gibi çok geniş bir yelpazede üretim yapıyorlar. Dolayısıyla implant tedavilerinin başından sonuna kadar bütün bir süreç, Mis İmplant markasının ürünleriyle yürütülebiliyor.

Mis İmplant Kaç Para, Mis İmplant Ne Kadar?

İmplant tedavileri alacak olan kişilerin merak ettikleri konulardan birisi implant fiyatlarıdır. Bu yüzden Mis İmplant ne kadar diye merak ediyor olabilirsiniz. Fakat Mis implant için maliyetleri etkileyen faktörler oldukça fazladır. Bu yüzden de Mis İmplant kaç para şeklinde bir soruya net verilebilecek bir rakam mümkün değildir. Uygulamanın detayları, hastanın ihtiyaçları, kur farkları gibi etkenler Mis implant fiyat etkiler. Dilerseniz iletişim bilgilerimizden kliniğimize ulaşarak güncel Mis implant fiyatları alabilirsiniz.

Mis İmplant Fda Onayı Var Mı?

Sağlık sektöründe kullanılan ürünlerin güvenilirliği son derece önem taşıyor. Bu bakımdan dünya genelinde bazı kuruluşların onayı ve sertifikası, kullanıcıların gönül rahatlığıyla o ürünleri tercih edebilmesini sağlıyor. FDA da bu kurumlardan bir tanesi. Amerika Sağlık Bakanlığı bünyesindeki kuruluş, denetim mekanizması görevi görüyor ve bu noktada Mis İmplant FDA onayı var mı diye aklınıza gelebilir. Mis İmplant, FDA onaylı bir marka. Üstelik markanın bütün ürünleri uluslararası kalite standartlarına uygundur. Ayrıca ISO 13485:2003- Tıbbi Cihazlar İçin Kalite Yönetim Sistemi, ISO 9001: 2015 – Kalite Yönetim Sistemi ve Tıbbi Cihaz Direktifi 93/42/EEC. Sertifikalarına da sahip olan markanın ürünleri CE işaretlidir. Dolayısıyla sağlığını tehdit etmeyeceğinden, rahatlıkla güvenilir ürünler olduklarından emin olabilirsiniz.

Mis İmplant
Mis İmplant FDA Onayı Var Mı?

Mis İmplant Çeşitleri

İmplant teknolojilerinin en gözde markalarından birisi olan Mis İmplant, sürekli yenilikçi bir yapıya sahip bulunuyor. Programlarını her zaman geleceğe yönelik hazırlayıp implant teknolojilerinde ihtiyaç sahiplerinin nelere, nasıl ihtiyacı olacağı düşünülerek ürünler geliştiriliyor. Bu bakımdan Mis İmplant çeşitleri şu an için 6 farklı şekilde bulunuyor. Bunlar, V3, C1-, YEDİ, M4, UNO, LİNK. Bu ürünlerin her biri çeşitli özellikleri ile bir diğerinden ayrılıyor. Protez seçenekleri, platform değiştirme özellikleri, mikro halkaları, konik bağlantı özellikleri, çift iplik yapıları, konik şekilleri, spiral kanal özellikleri birbirinden değişkenlik gösterebiliyor. Ürün çeşidinin fazla olması her hastanın tedavi sürecinin başından sonuna kadar Mis İmplant ürünleriyle devam ettirilebilmesine fırsat veriyor.

Mis İmplant Türkiye Faaliyetleri ve Mis İmplant Türkiye Distribütörü

Mis İmplant Türkiye genelinde ürünlerini çeyrek asra yakın süredir ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor. Türkiye’deki implant pazarının en eski firmalarından birisi olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. Ülkemizin en seçkin diş kliniklerinde, diş hastanelerinde başarıyla kullanılıyor. Daha önceleri Mis İmplant Türkiye distribütörü tarafından sürdürülen hizmetleri 2018 yılında şirketin kendisi devraldı. Türkiye’deki büyüyen pazarı da dikkate alarak ofis açmaya karar verdi. Bu sayede müşterilerine doğrudan ulaşmayı hedefleyen firma, diş hekimleriyle, kliniklerle doğrudan bağlantıya geçme fırsatı elde etti. Ürün ve hizmetleri yanında çeşitli eğitimlerine de başlayarak çok daha geniş kapsamlı, çok daha somut adımlar attı. Dolayısıyla müşterilerin doğrudan iletişim kurabileceği, ürün tedarikinin daha hızlı olacağı, maliyetlerin daha uygun olacağı bir hal aldı. Bütün bunlar Mis İmplant tedavi süreçlerinin daha da kısalmasına vesile oldu.

Mis İmplant Şikayet Var

Teknolojinin gelişmesi sadece sağlık uygulamalarında değil, hayatın her alanında geniş imkanlar sunuyor. Bu bakımdan pek çok markaya, firmaya dair kişilerin memnuniyetlerini, şikayetlerini internet üzerinde görmek mümkün. Bu bakımdan burada yaptığımız değerlendirmelerin objektif olması bakımından Mis İmplant ürünlerine dair internette de araştırma yaptık. Örneğin şikayet üzerine en çok kullanılan sikayetvar.com adlı internet sitesinde herhangi bir Mis İmplant şikayet ile karşılaşmadık. Sitede Mis markasını aradığımızda karşımıza çıkan sonucun şu olduğunu görüyoruz:

  • Sorgunuza uygun herhangi bir şikayet bulunamadı.

Mis İmplant Ekşi Sözlük

İnternet üzerinde kullanıcı deneyimlerinin yer aldığı ve objektif değerlendirmelerin yapıldığı bir diğer platform, ekşi sözlük. Mis İmplant ekşi sözlükte kullanıcıların yorumları arasında yer alıyor. Buradaki yorumlarda Mis İmplant, Osstem markasıyla birlikte ucuz ama kaliteli bir implant markası olarak geçiyor. İmplant tedavisi almak isteyenlere öneriliyor. Bu yorumlar dışında şu an için Miş implant ekşi sözlükte Mis İmplanta dair başka bilgi yok. Fakat dilerseniz zaman zaman arama yapabilir, yeni eklenen yorumları takip edebilirsiniz. Dilerseniz de kendiniz konu açıp kullanıcılara ulaşıp deneyimlerini öğrenebilirsiniz.

Mis İmplant Yorumları ve Mis İmplant Yaptıranlar

İmplant teknolojileri yüksek standartlarıyla öne çıkıyor ve bizler Keskin Diş Kliniği olarak kalite ile uygun fiyat avantajlarını bir arada sunuyoruz. Uygulamalarımızda kullandığımız Mis markasının ürünlerinde yüksek oranda Mis İmplant yorum ve değerlendirmeleri alıyoruz. Hastalarımızın hayallerindeki gülüşe ve estetiğe kavuşmalarını sağladığımız uygulamalarımızda Mis İmplant ürünlerinin büyük payının olduğunu görüyoruz. Zaten marka, uzun yıllardır implant sektöründe Straumann implant gibi tüm dünyanın seçkin markaları arasında bulunuyor. Ürünlerinin kullanıldığı ülke sayısını her geçen gün arttırıyor. Zirveye yerleşme yolundaki hedeflerine de emin adımlarla ilerliyor.

Mis İmplant
Mis İmplant Yaptıranlar

Mis İmplant yaptıranlar neler düşünüyor? Bu da bizim için çok önemli. Çünkü bizler sizlerin deneyimlerinize, tecrübelerinize büyük önem veriyoruz. Daha önce kliniğimizden ya da başka bir sağlık merkezinden Mis İmplant ürünlerini yaptırdı iseniz, Mis markasına dair bir deneyiminiz oldu ise sayfamızın altında bulunan yorum kısmına tecrübelerinizi yazmanızı rica ediyoruz. Diş sağlığı sorunu olanların faydalanması için vereceğiniz bilgilere güveniyor, olumlu ya da olumsuz bütün yorumlarınızı sayfamızın altında ihtiyacı olanların faydalanabilmeleri için yayınlayacağız.

Yazımızı Değerlendirin
[Toplam: 23 Ortalama: 3.7]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir