Bu yazımızda size İsviçre’de Waldenburg’da üretilen Straumann implant hakkında detaylı bilgileri objektif bir şekilde vermeyi amaçlıyorum. En çok sorulan Straumann implant hangi ülkenin malı? Straumann implant ne malı? gibi sorularınızı yanıtlayacağım. Yazımızın sonunda yer alan yorum bölümünde implant Straumann yaptıran hastalarımızın yorumlarını bekliyoruz ve yaptıracak olanlara yol göstermesini umuyoruz.

Straumann implant nedir? Strauman implant, diş tedavisinde en çok uygulanan yöntemlerden biri olup hastaların dikey kemikleri çok kısa olsa bile alternatif seçenekler sunularak uygulanabilen bir yöntemdir. İmplant markaları Straumann implantı Ülkemizde de en çok tercih edilen en iyi implant markası olarak kullanılmaktadır.

Dental implantlarla ilgili detaylı bilgi için implant diş başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ederim.

Straumann İmplant

Straumann İmplant Nerenin? Hangi Ülkenin? Menşei?

İçindekiler

Straumann implant nerenin? Straumann implant menşei İsviçre ve İsviçre’ nin ürünüdür. Straumann implant hangi ülkenin sorusunu yanıtlamış olalım. Straumann implant İsviçre menşeili olup İsviçre’de üretilmektedir. İsviçre’de Waldenburg’da bulunan fabrikasından dünyanın yaklaşık 120 ülkesine ihraç edilmektedir.

 Straumann İmplant Markası Kaç Yıllık?

Strauman group firmasının implant bölümü 1954 yılından bu yana hizmet vermekte olup yaklaşık 60 yıllık bir firmadır. İmplant konusunda en eski ve en köklü firmaların başında stroman implant gelmektedir.

Straumann İmplant Çeşitleri

Strauman implant çeşitleri nelerdir? Strauman implant Türkiye hekim implant uygulamalarında çok fazla tercih edilmekte ve başarı oranı en yüksek olan implant çeşididir. Straumann implant keni içinde de çeşitleri bulunmaktadır.

Roxolid implant: Straumann tarafından implant diş hekimliğinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış, %15 zirkonyum ve %85 titanyumdan oluşan yüksek performanslı bir alaşımdır. Yüksek dayanıklılık ve mükemmel entegrasyon olma özelliği ile dar çaplı vakalarda birden çok tedavi seçeneği sunmaktadır. Roxolid implant fiyatı Straumann implant fiyatı gibi ülke şartlarına ve uygulanacak tedavi sayısına göre değişmektedir.

Dünya implant marka listelerinde 1. Sınıf olarak adlandırılan markaların başında iti Straumann implant gelmektedir. Günümüzde dünyanın en güvenilir implant markası olarak iti straumann algılanması yılların getirdiği güven ve istikrarın sonucudur.  Itı Straumann tek dezavantajı iti Straumann implant fiyatları diğer implantlara göre daha pahalıdır.

Straumann İmplant
Strauman İmplant Çeşitleri

Straumann İmplant Özellikleri

İstanbul implant tedavileri arasında en kaliteli ve güvenilir diş implantlarını uzman ekiplerimizle beraber yapıyoruz. İmplant markaları arasında kaliteli malzemelerden üretilen ve hastalarımıza en uyumlu implant türünü uygulayarak tedavilerimizi gerçekleştiriyoruz. Straumann implant tedavisi alan hastalarımız kısa sürede mükemmel ve sorunsuz dişlerine uyum sağlamış ve memnuniyetlerini belirtmektedir. Straumann firmasının ürünleri, Straumann implant özellikleri;

  • Straumann implantlar mavi renklidir ve uygulama yapılırken görüş kolaylığı sağlarlar.
  • ek bağlantı yerleri mevcuttur, ters manevra yapılması önlenir.
  • İstenilen küçüklükte üretilebildiği için yer kaplamaz.
  • Straumann boyut ölçü işaretleri sayesinde istenilen boyutlarda ayarlanabilir. 
  • Loxim transfer parçası sayesinde tutma anahtarına ihtiyaç azalır.
  • Estetik ve sağlamlık açısından güvenilir ve kalitelidir. 
  • Geniş protetik özelliklere sahiptir. 

Straumann İmplant Fiyatı Ne Kadar?

Straumann implant fiyatları etkileyen 1 den fazla etken söz konusudur. Bu etmenler değerlendirilir, Straumann implant fiyatı 2020 değerlendirmeleri yapılarak, ülkemiz şartlarını da düşünülecek olursak Straumann implantı fiyatı 500 Euro ile 1000 Euro arasında yaptırabilirsiniz.

Bizim kliniğimizden implant Straumann fiyat almak için hamzakeskin.com/iletisim adresinden iletişime geçebilir ya da sağ altta bulunan whatsapp butonundan ulaşarak Strauman implant fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Straumann İmplant Ölçü Parçalarını Nereden Bulurum?

Öncelikle Straumann implant yaptırdığınız hekimden bu parçaları isteyebilirsiniz. Ama hekiminiz bu parçalar için bir ücret ödediği için sizden bir miktar para talep edebilir. Doktorunuza ulaşamıyorsanız straumann.com adresinden bilgi alabilirsiniz.

Straumann İmplant
Straumann İmplant Parçaları

Straumann İmplant Şikayet Var

Sizlere daha objektif bir yazı sunmak için sikayetvar.com sitesinde implant firmasıyla ilgili yaşanan en büyük problemden 1 adet buraya koymayı uygun görüyorum.

  • Şimdiye kadar Straumann implant ile ilgili şikayet var sitesinde bir şikayet yer almamıştır.

Straumann İmplant Yaptıranlar

Straumann implant yaptiranlar, Straumann implant yorumları sizin ve bizim için çok önemli. Siz de bu yazıyı okuyor ve Straumann implant yaptıran biriyseniz, yazımızın en sonunda bulunan yorumlar kısmına iyi-kötü yorumunuzu bırakmanız sizlerden rica ediyoruz. İyi ve kötü her türlü Straumann implant yorum yayınlanacaktır.

Kaynaklar;

https://www.straumann.com/

https://www.sikayetvar.com/

Ekstra Bilgi;

Straumann holding’in başındaki thomas straumann ‘ın 2.6 milyar dolar serveti olup dünyanın 100 zengininden birisidir.

Yazımızı Değerlendirin
[Toplam: 52 Ortalama: 3.7]

  1. Memet elitaş diyor ki:

    Biruni üniverstesinde iki adet straumann implant yaptırdım kaplama vidası sürekli gevşiyor şu an diş sallanıyor yazık verilen paraya aynı markadan iki adet eşime yaptırmıştım şöyle iyi böyle iyi fiyat yüksek olunca vatandaş daha kaliteli zannediyor birdaha böyle bir ürüne yaklaşmam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir