Bu yazımızda size Bego implant hakkında detaylı bilgileri özgün bir şekilde vermeyi amaçlıyorum. Yazımızın sonunda yer alan yorum bölümünde Bego implant yaptıranlar hastalarımızın yorumlarını bekliyoruz ve yaptıracak olanlara yol göstermesini umuyoruz.

Dental implantlarla ilgili detaylı bilgi için implant diş başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ederim.

Bego implant
Bego İmplant

Bego İmplant Hangi Ülkenin? Menşei?

İçindekiler

Bego implantları Alman teknolojisi ile üretilmektedir. Üretim fabrikası menşei Almanya’nın Bremen şehri olan Bego implantları, dünyanın yaklaşık 100 ülkesinde kullanılmaktadır.

Bego İmplant Markası Kaç Yıllık?

Bego firmasının implant bölümü 1994 yılından bu yana hizmet vermekte olup yaklaşık 25 yıllık bir firmadır.

Bego İmplant Fiyatı Ne Kadar?

İmplant fiyatlarını etkileyen 1 den fazla etken söz konusudur. Bu etmenler değerlendirilir ve ülkemiz şartlarını düşünülecek olursak Bego implantı 300 Euro ile 600 Euro arasında yaptırabilirsiniz. Birçok özelliği bir arada barındıran Bego implant diğer tedavi yöntemlerine göre daha uygundur. 

Bizim kliniğimizden fiyat almak için hamzakeskin.com/iletisim adresinden iletişime geçebilir yada sağ altta bulunan whatsapp butonundan ulaşabilirsiniz.

Bego İmplant Ölçü Parçalarını Nereden Bulurum?

Öncelikle implantı yaptırdığınız hekimden bu parçaları isteyebilirsiniz. Ama hekiminiz bu parçalar için bir ücret ödediği için sizden bir miktar para talep edebilir. Doktorunuza ulaşamıyorsanız bego.com adresinden bilgi alabilirsiniz.

Bego İmplant
Bego İmplant Parçaları

Bego İmplant Şikayet Var

Sizlere daha objektif bir yazı sunmak için sikayetvar.com sitesinde implant firmasıyla ilgili yaşanan en büyük problemden 1 adet buraya koymayı uygun görüyorum.

  • Şimdiye kadar bego implant ile ilgili şikayet var sitesinde bir şikayet yer almamıştır.

Bego İmplant Yaptıranlar

Bego implant yaptıranların yorumları sizin ve bizim için çok önemli. Siz de bu yazıyı okuyor ve bego implant yaptıran biriyseniz, yazımızın en sonunda bulunan yorumlar kısmına iyi kötü yorumunuzu bırakmanız sizlerden rica ediyoruz. İyi ve kötü her türlü yorumunuz yayınlanacaktır.


Bego İmplant Diş Özellikleri Nelerdir?

Bego implant markası dünyada en sık kullanılan markalar arasındadır. Diş hekimliği sektöründe hizmet veren kliniğimizde de Bego implant diş uygulamaları başarı ile yapılmaktadır. Diş tedavileri arasında kaliteli ve uzun yıllar kullanım imkanın sunan implant ürünleri Alman kalitesi ile birleşerek başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Diğer implant markası ürünlerine göre daha fazla avantaj sağlayan Bego implant sık kullanılan bir markadır. Ağız ve diş tedavisi alanında bilinirlik kazanmış marka hastalarımız tarafından da kabul görmüş ve güvenle tercih edilmektedir. Burada hastalarımızın dikkat etmesi gereken husus uzman kliniklerden Bego implant uygulaması yaptırmaktır. Özel Keskin Diş Kliniği olarak hastalarımıza en iyi ve kaliteli tedavi yöntemlerini uyguluyoruz. 

Bego İmplant
Bego İmplant

Bego İmplant Özellikleri Nelerdir?

Bego implant özellikleri;

  • Stabil iç bağlantıya sahiptir.
  • Protetik kesiş noktası bulunur ve tedavi öncesi-sonrası düşük kaybını önler.
  • Bakteri sızdırmaz özelliğiyle ağızda enfeksiyon oluşumunu önler.
  • Ara destek parçası kullanılmadan kolayca uygulanabilir. 
  • Tek diş tedavilerinde rotasyona karşı koruma sağlar.
  • Alman kalitesi ve direk üretici desteği bulunur.
  • Dizayn özelliği ile estetik görünüm sağlar.

Kaynaklar;

https://www.bego.com

sikayetvar.com

 

Yazımızı Değerlendirin
[Toplam: 57 Ortalama: 3.6]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir