Zinedent implant, straumann implant veya diğer marka implant tedavisi için tercih ettiğimiz ürünler %100 güvenilir ve uzun ömürlüdür. Uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz implant markaları sağlam ve dayanıklı ürünleri ile hekimlerimiz tarafından özenle tercih edilir. İmplant Nedir? Başlıklı yazımızı okuyarak implant ve implant tedavisi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Zinedent İmplant ve Zinedent Üretim Yeri neresidir?

İçindekiler

İmplant tedavisi günümüzün yeni nesil en gelişmiş alternatif implant tedavilerinden biridir. Gerek tek diş eksikliğinde gerekse çok diş eksikliğinde çözüm üreten ve uzun ömürlü kullanım olanağı sağlar. Zinedent marka, implant tedavisinde kullanılan ve implant sektöründe ihtiyacı karşılayan ürünlerden biridir.

İmplant tedavisinde kullanılan markalar arasında yerini alan Zinedent implant, bakalım hangi özelliklere sahip. Zinedent implant üretim yeri Brezilya’dır. Sektörde 20 yıllık tecrübeye sahip olan implant markası 4 yıldır yurt içinde ve yurt dışında diş hekimleri tarafından kullanılmaktadır.

Zinedent İmplant Markası Kaç Yıllık Bir Geçmişe Sahip?

Bizim için önemli olan konulardan biri ise tecrübedir. Zinedent implant, diş implant sistemi üretmek üzere 2015 yılında kurulmuştur. 4 yıllık bir tecrübeye sahip gibi düşünmeyin. Marka, yaklaşık olarak 20 yıllık bir tecrübeye sahiptir.

Zinedent İmplant Fiyatı Ne Kadar?

Bildiğiniz üzere diş hekimleri tarafından uygulanan implant tedavisi, bireylerin diş eksikliği problemlerinin giderilmesi için uygulanmaktadır. İmplant tedavisinde farklı markalar kullanılabilir. Bu markalar genellikle benzer özelliklere sahiptir. Diş hekimleri hangi markayı uygun görürse o marka ile çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Üretim yeri Brezilya olan Zinedent implant implant markalarının arasında 4 yıldır yerini almaktadır. Peki, Zinedent implant ne kadar? Hastalar için implant tedavisinin uygulanmasına karar verildiği zaman Zinedent implant fiyat merakı başlıyor. Fakat hastaların ve konu ile yakından ilgilenen bireylerin göz önünde bulundurması gereken bazı etkenler bulunmaktadır.

Zinedent İmplant
Zinedent İmplant Fiyatları

Zinedent İmplant Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Eğer doktorunuzla birebir görüşme yaparak Zinedent implant fiyatı almazsanız internet üzerinden net ve güvenilir bir fiyata ulaşamazsınız. Çünkü implant fiyatları, tedavide kullanılan marka, durum ve kapasiteye göre değişmektedir. Aynı zamanda devlet hastaneleri ve özel hastaneler internet üzerinden fiyatla alakalı bir açıklama yapamamaktadır. Türk Diş hekimleri Birliği tarafından her yıl alınan karara göre implant fiyatları belirlenmektedir. Devlet hastaneleri ve özel hastaneler Zinedent implant fiyatları 2021 göz önünde bulundurarak kullandıkları marka, durum ve kapasiteye göre kendi fiyatlarını belirlemektedir. Hastaneler arasında oluşabilecek rekabet durumunun engellenmesi adına internet üzerinden Zinedent ücret açıklaması yapılamamaktadır.

Yerli implant üretim markalar ve ithal markalar arasında fiyat farkı bulunmaktadır. Yerli üretim markalar diğer markalara göre daha uygun Zinedent implant fiyatlarla sektörde yerini almaktadır. Zinedent implant kaç para gibi sorularınız varsa en doğru fiyatlar için mutlaka doktorunuzla görüşme yapmalısınız. Doktorunuz gerekli muayeneleri yaparak sizin için uygulanacak tedaviyi belirleyecek ve böylelikle sizlere daha doğru fiyat açıklaması yapacaktır.

Zinedent İmplant Ölçü Parçalarına Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Zinedent implant parçaları diş hekiminiz tarafından temin edilebilir. Ölçü parçalarına ulaşmak istiyorsanız kendi doktorunuzdan yardım almanız sizler için daha güvenilir olacaktır. Fakat unutmamanız gereken bir konu var. Bu implant parçaları alırken doktorunuza belirli bir miktarda Zinedent implant parçaları ücreti ödeyebilirsiniz. Bu durum yanlış anlaşılması gereken bir durum değildir. Diş hekimleri de bu parçaları alırken belirli bir miktarda ücret ödemektedir. Siz, bu parçalara diş hekimleriniz aracılığıyla ulaşacağınız için hekiminize ücret ödeyebilirsiniz.

Zinedent İmplant Avantajları Nelerdir?

Zinedent implant yaptıranlar tedaviyle birlikte bazı avantajlara da sahip oluyor.

✨ Estetik bir yapıya sahiptir.

✨ Dayanıklı olarak üretilmiştir.

✨ Çene kemiğine zarar vermez.

✨ Beslenme kolaylığı sağlar.

Zinedent implant yaptıranlar yukarıda yer alan avantajlara da sahip olacaktır. Öncelikle belirtmek isterim ki Zinedent implant ile kişi daha estetik bir görünüme kavuşur. Diş eksiliği sorunundan dolayı bireyler rahat konuşamaz, yemek yerken zorlanır ve içten bir şekilde gülemez. Tabi her hasta için aynı şeyleri söyleyemeyiz ama yüksek oranla bireylerde görülen sorunlar bunlardır. İmplant tedavisinden sonra bireyler daha sağlıklı beslenebilir. Yeme ve içme sorunları ortadan kalkar, estetik bir görünümden dolayı bireyler daha rahat konuşur ve gülebilir. Aynı zamanda Zinedent implant hastanın çene yapısına zarar vermez. Daha doğrusu olası bir zararı en az seviyeye indirir. Hastanın çene yapısındaki kemik erimesini önleyebilmektedir. Zinedent implant ile sağlanan bir diğer avantaj ise uygun fiyatlı olmasıdır. Brezilya üretimi olan marka, diğer markalara göre daha uygun fiyatlarla implant tedavilerinde kullanılmaktadır.

Zinedent İmplant Hastalara Hangi Durumlarla ve Nasıl Uygulanır?

Diş eksikliği üzerine uygulanan implant tedavisinde her doktor aynı marka ile çalışmak zorunda değildir. Doktorlar, uygun gördükleri marka ile çalışmalarını gerçekleştirebilir. Diş eksikliği, kişilerin yeme içme düzenini bozacağı gibi kişi üzerinde estetik açılardan sorunlar oluşturabilmektedir. Diş eksikliği, zamanında tedavi edilmezse ilerleyen zamanlarda çenede bulunan kemiklerin yapısını bozacağı gibi çene ekleminde de bazı sorunların meydana gelmesine sebep olabilmektedir. Diş eksikliğinin görüldüğü hastalarda gerekli testler yapıldıktan sonra implant tedavisine başlanmalıdır.

Peki, Zinedent implant nasıl uygulanır? Zinedent implant için öncelikle hasta muayene edilmelidir. Hastanın sağlık durumunun iyi olması, çene kemiğinin implant tedavisi için uygun olması ve diş etlerinin sağlıklı olması gerekir. Eğer hastanın kemik miktarı implant için yeterli değilse implantın sağlıklı bir şekilde yerleştirilmesi için gerekli alt yapı hazırlanmalıdır. Böylelikle implant sağlıklı bir şekilde uygulanmış olur. Bazı hastaların kemik gelişimi tamamlanmamış olabiliyor.

Genellikle küçük yaşlarda ve genç yaşlarda olan hastalarımızda bu durumla karşılaşıyoruz. Eğer hastanın kemik gelişimi tamamlanmamışsa Zinedent implant tedavisine başlayamıyoruz. Çünkü tedaviye başladıktan sonra kemik gelişime devam ederse implant yerinden oynayacak ve hastanın çene yapısına, diş yapısına ve diş etlerine zarar verebilecektir.

Zinedent İmplant
Zinedent İmplant Nasıl Uygulanır?

Zinedent İmplant Kısaca Nasıl Uygulanır?

Zinedent implant kullananlar bu aşamaları detaylı bir şekilde biliyordur. Zinedent implant tedavisi için öncelikle implant yerleştirilecek bölgeye lokal anestezi uygulanmaktadır. Anestezi sonrasında ise diş eti kaldırılır ve implant için kemikte yer hazırlanılır. Hazırlanan yere Zinedent implant yerleştirilerek açılan yer kapatılır.

Zinedent İmplant Türkiye Distribütörü Var Mı?

Zinedent implant Türkiye distribütörü gerekli dağıtım işlemlerini gerçekleştirmektedir. Ülkemizde sahip olduğu donanım sayesinde kolaylıkla ulaşım sağlayabilen Zinedent, yurt dışında da dağıtım görevini yapmaktadır.

Zinedent İmplant Türkiye Nasıl Bir Konuma Sahip?

Zinedent implant Türkiye kuruluşlu bir marka olduğu için sektörde ayrı bir değere sahiptir. Bununla birlikte marka 4 yıl içerisinde çok güzel yerlere gelmeyi başarmıştır. Kısa sürede üstün başarı göstermesi, çabalaması ve çalışması sayesinde daha iyi bir konuma gelmesi bekleniyor.

Zinedent İmplant FDA Onayı Var Mı?

Zinedent implant FDA onayı var mı? diye düşünen hastalarımız gönül rahatlığıyla tedaviyi kabul edebilir. Zinedent gerekli tüm izin ve belgelere sahip bir markadır.

Zinedent İmplant Yorum Değerlendirmesi

İmplant tedavisinin sürecine daha önce şahit oldunuz mu? İmplant tedavisi zorlu bir süreç gibi görünse de doğru yöntemlerle acı en aza indirilerek bu tedavi süreci başlatılır. Zinedent implant tedavisi için teşhisin konması, implantın yerleştirilmesi, iyileşme sürecinin tamamlanması derken hastalar kadar hasta yakınları da tecrübe sahibi oluyor. Peki, sizler Zinedent implant yorum değerlendirmesi yapacak olsanız bizimle neler paylaşırsınız? Sizin Zinedent implant tedaviniz nasıl bir sürece sahipti ve nasıl sonuçlandır? Deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Yazımızı Değerlendirin
[Toplam: 64 Ortalama: 3.1]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir