Osstem implant

İçindekiler

İmplantların kullanımı sağlıklı bir diş yapısı oluşturabilmek için kimi zaman zorunluluk oluyor. Günümüzde ağız ve diş sağlığı teknolojisinde osstem implant, yüksek kaliteli ve verimli sonuçların alınmasını sağlıyor. Birçok birey de bu üstün özelliklerinden dolayı kore malı implant teknolojisini tercih ediyor. Keskin Diş Kliniği olarak bizler de sizlere üstün kaliteli implantlarla estetik bir gülüş, kalıcı bir tedavi imkânı sağlıyoruz. Birçok hasta, tedavi almadan önce akındaki soru işaretlerinin giderilmesini, alacağı tedavinin istenen kalitede sonuç verip vermeyeceğini öğrenmek istiyor. Bizler de bu yazımızda Osstem implant bilgilerine dair bütün sorulara detaylı şekilde açıklık getiriyoruz.

Bu yazıyı daha iyi anlamak için linkini paylaştığım yazıları da mutlaka okuyun;

Osstem İmplant Hangi Ülkenin? Menşei?

Osstem implant hangi ülkenin ürünüdür? Osstem implant menşei neresidir?  diye merak edenler için Güney Kore’de üretilen bir implant markasıdır. Osstem implant  bugün itibariyle ortaya koyduğu başarılı sonuçlar sayesinde marka, Asya kıtasının bir numarasıdır. Dünya genelinde en çok tercih edilen Güney kore implant markaları arasında da 5. Sırada bulunuyor. Osstem implant AR-GE çalışmalarına aralıksız devam eden şirket, 2026 yılına kadar dünyanın kore implant markaları şirketi olma sözü vermiş ve bunu başarmak için yoğun bir çaba sarf ediyorlar. Her geçen gün de tüm dünyada ürünleriyle fark oluşturuyorlar.  1991 yılından itibaren implant alanında aktif rol almaya başlayan Osstem implant 2018 yılında çeşitli uluslararası kuruluşlar tarafından müşteri memnuniyeti en fazla Osstem implant kore malı implant markaları olarak seçilmiştir.

Osstem implant
Osstem İmplant Hangi Ülkenin?

Osstem İmplant Üretim Yeri Neresi?

Osstem implant nerede üretiliyor? veya Osstem implant ne malı? diye merak edenler için Osstem implant Kore ürünü olduğunu belirtebiliriz. Üretim yeri ise Seul. Şirket, ürün güvenilirliğini sürekli arttırmak için müşteri odaklı ürünler geliştiriyor. Hatta 2008 yılında Osstem Kemik Fen Bilimleri Enstitüsü’ nü kurmuşlar ve burada kemik rejenerasyonları ve diş implantları üzerine aralıksız çalışmalarına devam ediyorlar. FDA, ISO, CE gibi uluslararası kalite sertifikalarının sahibi bulunuyorlar. Bu sertifikalar dünyanın en seçkin sağlık ürünlerine veriliyor. Osstem implant, başarılarını sürekli daha ileriye taşımakla birlikte bugün ABD, İngiltere, Çin, Rusya, Hindistan, Hong Kong, Tayland başta olmak üzere dünya genelinde 60’tan fazla ülkede ostem implant ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Osstem İmplant Fda Onayı Var Mı?

FDA onayı, sağlık alanında kullanılmakta olan ürünlerin güvenilirliğini kanıtlayan, Amerika Sağlık Bakanlığı bünyesinde bulunan bir kuruluş tarafından verilir. Bir ürünün FDA onaylı olması, o ürünün sağlığınızı gerçekten tehdit etmeyen, güvenilir bir ürün olduğunu gösterir. Osstem implant FDA onayı bulunmaktadır. Osstem implant sadece FDA sertifikası da değil, markanın CE, ISO gibi uluslararası güvenilirlik sertifikaları da bulunuyor.

Osstem İmplant Türkiye

Osstem implant Türkiye son yıllarda üst düzey ürünleri ile diş hekimlerinin tercih ettiği markalardan birisi olmuş, her geçen gün de Osstem implant  tercih edilirliği artmaya devam ediyor. Çünkü Osstem implantları pek çok açıdan benzerlerinden ayrılıyor. Osstem Türkiye ürünleri geliştirilmiş kan çekiciliği ve trombosit adezyonuna sahip. Osstem implant  Primer stabilize ve hücre tepkimesi bakımından mükemmel sonuç veriyor. Kemik implant temasında %39 daha başarılı sonuç sunuyor. Zayıf kemik yapılarında çok daha yüksek başarı elde ediliyor. Osstem implant implant tedavi süreci de %30’un üzerinde kısaltıyor.

Osstem İmplant Parçaları

Osstem implant parçaları ve bileşenleri de sürekli güncelleniyor. Geliştirilerek zenginleştiriliyor. Hem doğallık hissi hem de estetik memnuniyet temelli olan marka, müşterilerine SS sistemi (dahili tip jinjiva-seviye implant), TS sistemi (dahili tip kemik-seviye implant), MS sistemi (mini implant), US sistemi (harici tip kemik-seviye implant) vb. çeşitli dental implant ve Osstem implant sistemleri sunuyor.

Osstem implant
Osstem implant Parçaları

Osstem İmplant Fiyatı Nedir?

İmplant osstem tedavisi almayı düşünen kişilerin en fazla merak ettiği konulardan birisi kore implant fiyatları hizmetin maliyeti olmaktadır. Ben size ortalama bir rakam vereceğim. Osstem implant fiyatı 2024 yılında 7000 TL ile 13000 TL arasında değişen fiyatlara yapılmaktadır. Kliniğimizden fiyat almak için lütfen sağ altta bulunan whatsapp butonundan bize yazın. Bu bakımdan Osstem implant kaç para, osstem implant fiyatı şeklinde de sorular geliyor. Fakat bunun için net bir rakam verebilmemiz imkânsız. Çünkü implant uygulamalarında maliyeti etkileyen pek çok kalem var. Hastanın tedavi detayları, damak yapısı, uygulama işlemleri gibi etkenlere göre, Osstem implant  Euro ve dolar kurlarına göre osstem implant fiyatı değişiklikler oluyor. Bu yüzden de Osstem implant ne kadar diyenler için karşılaşacakları rakamlar sürekli değişiyor. Şunu da ifade etmek isteriz ki, yüksek kalite sağlamasına karşın osstem implant fiyat olarak Avrupa ve Amerika menşeli implant markalarından her zaman daha uygundur. Güney Kore’ de üretilen bu Osstem implant bünyesinde bulunan yiv ürünü sayesinde erken enfeksiyon riski, boyun bölgesi kemik kayıpları ve yumuşak doku göçü gibi istenmeyen durumlar görülmemektedir. Güney kore malı implant fiyatları ağız yapınıza göre belirlenmektedir.

👉 Kliniğimizden fiyat almak için iletişim adreslerimizi kullanabilir, sağ altta bulunan whatsapp butonunda bizlere ulaşabilirsiniz.

Osstem İmplant
Osstem İmplant Fiyatları

Osstem Implant Kaliteli mi?

Osstem implant kaliteli mi? diye merak edenler için, Osstem implant özellikle geç yüklemeli vakalarda kemiğe pasif şekilde yerleşim sağlıyor. Bu açıdan da birçok diş hekiminin en büyük sorunları arasında yer alan erken dönemde implanların boyun kısmındaki kemik kaybı vakalarının neredeyse Osstem implant ürünlerinde hiç olmamış olması dikkat çekiyor. Bu sebeple de en kritik vakalarda dahi Osstem implant hekimler tarafından tercih ediliyor. Osseointegrasyon açısından sahip olduğu yüksek başarı dental implant alanında Osstem implant her geçen gün daha yukarıya taşıyor.

OSSTEM Implant Şikayet Var

Yapmış olduğumuz değerlendirmelerin daha objektif olması açısından Osstem implant şikayet araştırması yaptığımız sikayetvar.com sitesinde herhangi bir şikayet olmadığını görüyoruz. Sitede Osstem implant markasını aradığımızda karşımıza çıkan sonuç şu olmaktadır:

🔹 Sorgunuza uygun herhangi bir şikayet bulunamadı.

Osstem Implant Ekşi Sözlük

Osstem İmplant ekşi sözlükte de birkaç bölümde konu olmuş. Osstem implant  burada da kullanıcılar a+ sınıfında bir implant olduğundan ve fiyat-kalite performansı bakımından son derece memnun edici olduğundan bahsetmişler. Şu ana kadar sadece Osstem implant kullanıcılarına ait bir başlığın da açılmamış olduğunu görüyoruz. Dilerseniz ekşi sözlükte arama yaparak Osstem implant kullananlar yorumları inceleyebilir, kendiniz başlık açarak kullanıcılara ulaşıp Osstem implant  deneyimlerini öğrenebilirsiniz.

Osstem İmplant Yorumları ve Yaptıranlar

Osstem implant yorum için internette böyle bir osstem implant yorumlar bulunmamakta ama siz eğer ki Osstem implant  yaptırmayı düşünüyor ya da Osstem implant yaptırdıysanız başka araştıranlara da faydalı olması için mutlaka hemen altta bulunan yorumlar kısmına Osstem implant yorumları yazmanızı rica ederim. Güney kore implant yorumları hastalarımızla paylaşarak yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz. Osstem implant yaptıranlar diğer hastalarımız için kore malı implant yorumları hakkında faydalı olabilir. 

Osstem İmplant
Osstem İmplant Kullananlar

Neden osstem implant?

Osstem markası çeşitli alanlarda üretim yaparak geniş ürün yelpazesi oluşturur. Hasta memnuniyeti sağlamak için teknolojik yenilikleri yakından takip eden firma implant konusunda yüksek performanslı ürünler sunmaktadır. Hekimlerimiz tarafından güvenilerek yapılan osstem implant katalog ürünleri sıklıkla tavsiye edilir. Osstem implant #İstanbul merkezli kliniğimizde uzman hekimlerimiz tarafından yapılır. Osstem implant fiyatı 2024 güncel bilgisi için kliniğimizi arayabilirsiniz. 

Osstem implant Hakkında En Çok Sorulan Sorular

👉 Osstem implant 2024 fiyatı nedir?

Osstem implant 2024 fiyatı 7000TL ile 13000 TL arasında değişmektedir. Net fiyat için muayene olmaya gelmelisiniz yada röntgeninizi sağ alttaki whatsapp butonuna tıklayarak bize gönderebilir ortalama bir fiyat alabilirsiniz.

👉 Osstem implantı sgk karşılıyor mu?

Hayır osstem implantı sgk karşılamıyor.

👉 Osstem implantının garantisi var mı?

Evet osstem implantın garantisi var. Ama unutmayın bu garanti sadece implantı kapsıyor.

👉 Dio implant nerede üretiliyor?

Dio implantta osstem implant gibi güney kore üretimidir.

👉 Osstem implant garanti süresi?

Garanti süresi her hekime göre değişmekte olup en az 2 senedir.

👉 implant kore mi alman mı?

Ben kliniğimde hem kore hem alman malı kullanıyorum. Önemli olan sizin hekiminizin hangisini yaptığı ve hangisine güvendiğidir. Bir sorun olduğunda implant firması değil hekiminiz çözecektir.

👉 Güney kore implant fiyatları 2024 ?

Kore malı implantların 2024 fiyatları 7000 TL ile 13000 TL arasında değişmektedir. Bu fiyat ortalama olup net fiyat için kliniğimizi 0553 333 5530 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

👉 Kore implant iyi mi?

Evet ben yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ve büyük bir sorun yaşamadım.

👉 Osstem implant hangi ülkenin?

Osstem implant nerenin, osstem implant hangi ülkenin gibi soruları çok duyduğum için buraya da yazayım. Osstem implant güney kore üretimidir.

👉 Osstem implant çalışan yorumları?

Osstem implant çalışanlarının yorumları da bana en çok gelen sorulardan birisi. Ben de osstem implant yapan bir hekim olarak osstem implant çalışanı olduğumu düşünüyorum:) Bu yüzden yorumum olumludur. Aklında soru işareti olanlar güvenle yaptırabilir.

Merhaba, Ben Dt.Hamza KESKİN

Yazımı okurken takıldığınız yada yardımcı olmamı istediğiniz bir şey olursa bana alttaki butonlardan istediğinize tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Müsaitlik durumuna göre ben veya asistanım size severek yardımcı olacağız.

AYŞEGÜL GENCAL
AYŞEGÜL GENCAL
2022-11-08
Bugün estetik dolgu yaptırdım. Daha öncesinde de bir çok işlem kanal, dolgu, diş çekimi yaptırdım ve her defasında Hamza Bey’in ilgi ve alakası oldukça iyi. Korkan biri olarak bana karşı gayet sabırlı ve hoşgörülüydü. İşini titiz, özenli ve hastasına önem vererek yapıyor. Hamza Bey'e ve ekibine çok teşekkür ederim. Bütün işlemlerimden memnun kalarak ayrıldım herkese tavsiye ederim.🌼
Esra Ozen
Esra Ozen
2022-10-06
Diş muayenesi konusunda hassas biri olarak Hamza Bey'i ve ekibini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum. Temiz, pratik ve güleryüzlü çalışma stiliyle tedavinizi size en uygun olacak şekilde planlayıp uyguluyorlar. Endişelerimi giderip tedavimi titizlikle tamamlayarak dişlerimin sağlıklı ve güzel görünmesini sağlayan Hamza Bey'e ve ekibine çok teşekkür ederim. Burası her zaman güvenle gideceğim bir klinik 🌸
Derya Çakmak
Derya Çakmak
2022-09-07
Harika bi dis hekimi Allah razi olsun çok korkuyordum beni acı cekmeden kurtardi..
Adewumi Abiodun
Adewumi Abiodun
2022-07-22
Excellent experience
Yusuf Selvi
Yusuf Selvi
2022-07-08
Keskin diş kliniğinden çok memnun kaldım güleryüzlü kadrosuyla başarılı bir ekip çok seviyoruz sizleri iyiki varsınız...hayırlı bayramlar cümleten 🌸🌼
Raghad Alamri
Raghad Alamri
2022-06-30
Hamza beye çok teşekkür ederim, birden ağırmaya başlayan yirmilik dişimi çektirmek için haritayı açıp yorumlara bakarak seçtiğim yerdi, iyiki de oraya gitmişim gerçekten herşey mükemmel, temiz, personeli çok samimi ve güler yüzlü. Tanıdıklarıma da onu tavsiye ettim size de tavsiye ederim 🤍 tekrar teşekkür ederim
ELİF Gűműș
ELİF Gűműș
2022-06-24
HAMZA KESKİN BY VE EKİBİNE GÖSTERMİŞ OLDUKLARI GÜLER YÜZLERİ VE İLGİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
MURAT SELVİ
MURAT SELVİ
2022-06-22
Kardeşimin dişleri çocukluğundan beri çürük ve de çarpıktı o yüzden gülerken ağzını kapatırdı dişlerini Hamza Bey'e yaptıran bir ailenin tavsiyesi ile Hamza Bey ile tanıştı ve şuan harika dişlere sahip.Ben de Gebze'de kalmama rağmen 2 diş boşluğuna burada implant yaptırmak istiyorum .Kardeşimin mutluluğuna katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.

 

 

 

Kaynak

Şikayet Var ( https://www.sikayetvar.com/ )

Osstem ( http://en.osstem.com/main/index.do)

Yazımızı Değerlendirin
[Toplam: 123 Ortalama: 3.8]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir