Gaziosmanpaşa implant diş fiyatları impant markaları ve çeşitlerine göre değişiklik gösterir. Türk Diş Hekimleri Birliği tarafından tavsiye edilen implant tedavi ücretleri baz alınarak klinik ücretleri eklenir. Gaziosmanpaşa implant fiyatları uzun ömürlü kullanım sağlayan implant diş tedavilerine göre uygun implant ücretleri ile yapılmaktadır.

Hastalarımızda uygulanan implant tedavileri başarı oranları oldukça yüksektir. Doğru implant kullanımı ve bakımı ile kullanıcısına birçok avantajlar sağlar. İmplant fiyatları 2020 yılı listeleri düzenlenerek implant fiyatları 2024 güncel listeleri ile sizlere sunulmaktadır. Her bakımdan avantajlı ve uygun implant tedavisi için sizleri Gaziosmanpaşa diş kliniği birimlerimize davet ediyoruz.

İmplant Tedavisi Nedir? Nasıl Uygulanır?

İçindekiler

Günümüzde en sık tercih edilen kaybedilen diş tedavisi implant tedavisidir. Kullanım kolaylığı ve uzun yıllar kullanma imkanı sağlayan implant dişler hekimler tarafından en çok tercih edilen tedavi türüdür. Gaziosmanpaşa implant diş fiyatları cazip ve ekonomik olduğu için de tercih sebebidir. Mevcut dişlere zarar vermeden doğal diş yapısına sahip olabileceğiniz en etkili yöntem implant diş tedavi seçeneğidir.

İmplant tedavisi uygulama aşamaları;

İmplant tedavisi için ilk olarak hekiminiz tarafından detaylı muayene gerekir. Yapılan muayene sonucunda implant markası, tedavi türü ve Gaziosmanpaşa implant diş fiyatları kriterleri belirlenir. İmplant tedavi süreci birden çok seanslarda yapılması gereken bir çalışmadır. Hekiminiz tedaviye başlamadan önce sizlere bu bilgiyi mutlaka verecektir.

İlk aşama olarak lokal anestezi uygulanarak sizlerin konforu sağlanır. İşlem sırasında acı hissetmemeniz ve kendinizi güvende hissetmek için konforlu bir ortam hazırlanır. HD ekranlar ile müzik dinleyebilir veya video izleyebilirsiniz. Siz keyfinize bakarken işlem yapılacak ve hiçbir rahatsızlık hissetmeyeceksiniz.

İmplant yapılacak bölge tamamen uyuştuktan sonra diş etlerine uygun implant çeşidi hazırlanarak yerleştirilir. İmplant vidaları yerleştirildikten sonra yaklaşık olarak 1 ay gibi bir süre beklemek gerekecektir. İmplant vidası diş eti ile kaynaşmalı ve tam uyumlu hale gelmesi amaçlanmaktadır. Gaziosmanpaşa implant diş fiyatları tedavi sürecine ve bu süreçte yapılacak olan ekstra işlemler doğrultusunda değişebilir.

İmplant vidası takıldıktan sonra vidanın uyumlu hale gelme süreci beklenirken hekiminizin belirlediği günlerde mutlaka kontrollere gelmelisiniz. Bu süreçte sürekli kontrol altında olacak ve vidanın durumu kontrol edilecektir. Beklenen süre boyunca problem çıkmadıysa süreç sonunda implant dişiniz artık takılabilir.

İkinci aşama olan implant diş takılması için diş yapısına uygun ölçü alınır. Alınan ölçüler doğrultusunda implant dişler hazırlanır ve vida üzerine yerleştirilir. Bir aksilik olmaması halinde implant tedavisi süreci 2 – 2,5 ay içerisinde tamamlanabilir.

Gaziosmanpaşa İmplant Diş Fiyatları
İmplant Diş Tedavi Aşamaları

Gaziosmanpaşa İmplant Fiyatları ve İmplant Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Gaziosmanpaşa implant diş fiyatları TDB verilen güncel implant 2024 fiyat listeleri ile belirlenir. 2024 implant fiyat listeleri yerli implant veya ithal implant markaları kullanımına göre belirlenir. En doğru implant fiyatları için kliniğimizde hekim muayenesinden sonra belirlenecektir. Tek diş implant fiyatları, implant sayısı vb. tüm implant uygulamaları farklı olarak değerlendirilir.

Gaziosmanpaşa implant diş fiyatları etkileyen temel faktörler;

İmplant markası

İmplant çeşitleri

İmplant uygulamasında destekleyici araç ve gereçler

İmplant uygulaması yapan hekim deneyimi

Yerli veya ithal implant kullanımı

Döviz kurları

Tek diş implant, tek çene implantı veya çift çene implantı hatta üst çene implantı ve alt çene implantı olarak uygulama yapılacak bölge de Gaziosmanpaşa implant diş fiyatları etkileyen faktörlerdendir.

İmplant Tedavisi Kimlere Uygulanır?

İmplant tedavisi genel sağlık durumu iyi olan ve sağlıklı diş etlerine sahip olan tüm hastalarımıza kolaylıkla uygulanabilir. İmplant tedavisi yapılmasında en öneli etken sağlıklı çene yapısı ve diş etleridir. İmplant vidalarını destekleyen çene kemiği yapısı düzeli ağız bakımı yapan vakalar için yüksek başarı oranına sahiptir. Bazı vakalarımızda kemik miktarı implant vida yerleşimi için yetersidir. Bu durumda hastamızın önce kemik yapısı tedavi edilerek implant uygulaması için uygun hale getirilir.

18 Yaş Altı İmplant Uygulaması

İmplant kaç yaşında yapılır genel sorusu herkesin merak ettiği bir konudur. İmplant uygulaması sağlıklı ağız yapısına sahip tüm bireylere uygulanabilir. Ancak buradaki temel şart diş gelişimini tamamlayan tüm sağlıklı bireylerdir. Süt dişleri bitmemiş diş ve çene yapısı tam olarak gelişmeyen genç bireylerde implant uygulaması önerilmez. Yaş sınırlaması koymak bu açıdan pek doğru olmaz. Çünkü gelişim kişiden kişiye göre değişiklik gösterir. Bu konuda net bilgi alabilmek için hekim muayenesi gereklidir. Gaziosmanpaşa implant diş fiyatları yaş ibaresine bağlı olarak değişmez. 

Gaziosmanpaşa İmplant Diş Fiyatları
Gaziosmanpaşa İmplant Uygulamaları

Hastanelerde İmplant Diş Tedavisi

İmplant tedavisi özel ve devlet hastanelerinde uzman hekimler tarafından yapılmaktadır. Bu kurumlarda yapılan implant tedavisi SGK fiyatları veya SGK karşılıyor mu soruları sık sorulan sorulardan birisidir. SGK kapsamında yapılan diş tedavilerinin tümü belirli şartlar sağlandığı zaman karşılanır. İmplant tedavisi için de SGK’ nın belirlediği şartlar sağlanıyorsa implant tedavisi karşılanır. Burada önemli olan implant tedavisini yapacak olan hekimin deneyimidir.

İmplant tedavisi için seçtiğiniz hekimin implant tedavi başarılarını araştırmalı ve bilgi sahibi olmalısınız. İmplant ve diğer kaplama tedavi türleri Gaziosmanpaşa diş kliniği merkezimizde uzman ve deneyimli hekimlerimiz tarafından yapılmaktadır. İmplant yaptıran hastalarımızda herhangi olumsuz bir durum ile karşılaşmadık. Web sayfamızda yer alan implant tedavisi yaptıranlar memnuniyet yazılarımızı okuyabilirsiniz. Ekonomik Gaziosmanpaşa implant diş fiyatları ile uzman hekimlerimize başvurabilir, kaliteli implant markaları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

Yazımızı Değerlendirin
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir