Size sağlıklı bir diş yapısı oluşturabilmemiz için implant kullanımı bazen zorunlu olabilmektedir. İmplant diş nedir, İmplant teknolojisi sağlık ve estetik alanında yüksek kaliteli ve verimli sonuçların elde edildiği önemli bir teknolojidir. Günümüzde birçok birey tedavi sürecinde implant teknolojisini tercih etmektedir. Nucleoss implant olarak bizlerde sizlere yüksek kaliteli implantlar ile kalıcı bir tedavi, estetik bir gülüş kazandırmaktayız. Birçok hasta tedavi öncesi aldığı hizmet hakkında ayrıntılı bilgi elde etmek ve kaliteli, sağlıklı bir sonuç alıp alamayacağı konusunda bir kanaate varmak istemektedir. Bunun içinde aklınıza takılan sorunların cevap bulması gereklidir. Dişlerinizle ilgili sorunlarınız olduğunda zorunlu olarak implant kullanmamız gerekiyorsa, bu içeriğimizde sizlere Nucleoss implant hakkında aklınıza takılan tüm sorulara detaylı bir şekilde açıklık getireceğiz.

NucleOSS İmplant Hangi Ülkenin Üretimidir? Menşei Neredir?

İçindekiler

Nucleoss implant hangi ülkenin? NucleOSS implant menşei Türkiye’dir. Şanlılar Ltd. Şti. tarafından 2001 yılında İzmir ilinde kurulmuş olan yerli bir markadır. NucleOSS İmplant titiz AR-GE çalışmalarının ve bilgi birikiminin vermiş olduğu etkiler ile dünya standartlarında üretim yapan bir implant markasıdır. NucleOSS İmplant biz diş hekimlerinin sıklıkla tercih ettiği ve önerdiği markalardan biridir.

Nucleoos İmplant
Nucleoss İmplant Menşei

NucleOSS İmplant Üretim Yeri Neresidir?

Nucleoss implant ne malı? Üretim yeri neresidir? soruları oldukça fazla merak edilen bir konudur. Kaliteli ve sağlam ürünleri ile öne çıkan yerli marka NucleOSS İmplant üretim yeri Türkiye’de bulunan İzmir ilidir.

Nucleoss Markası Kaç Yıllık Bir Geçmişe Sahiptir?

2001 yılında kurulan bir marka olarak günümüz itibari ile 18 yıllık bir geçmişi bulunan köklü bir markadır. Bugüne kadarki deneyimlerimizde de hastalarımızda sorun yaşamadığımız bir üründür.

NucleOSS İmplant Markasının FDA Onayı Var Mı?

FDA onayı sağlık alanında kullanılan ürünlerin güvenilirliğini kanıtlayan Amerikan Sağlık Bakanlığı bünyesinde yer alan köklü bir kuruluştur. Bu kuruluştan alınacak olan FDA onaylı ürün gerçekten sağlığınızı tehdit etmeyen güvenilir ürünlerdir. NucleOSS İmplant ayrıca gelen hastalarımızda uyguladığımızda da tecrübe ettiğimiz üzere sorun yaşanmadığını gördüğümüz bir üründür.

İmplant tedavisi de sağlık ile alakalı bir tedavi olduğu için akla hemen NucleOSS İmplant FDA onayı var mı sorusu gelmektedir. NucleOSS İmplant markasının FDA Onayı bulunmakta olup, dünya standartlarında bir kalite ile hizmetlerini birçok farklı ülkeye ihraç etmektedir. Firma ISO 13485, CE standartlarına sahip olduğuna dair belgeleri de bulundurmaktadır. Bu yüzden NucleOSS İmplant hastalara uygulamakta çekinmediğimiz implant türlerinden biridir.

NucleOSS İmplant Kaç Çeşit Ürün İle Pazarda Yer Almaktadır?

Nucleoss İmplant markası ile üretimi sağlanan Nucleoss implant çeşitleri 5 farklı ürün gamı ile hizmet vermektedir. Bunlar T6 Kemik Seviyeli İmplant ve Seçenekleri, Tpue Kemik Seviyeli İmplant ve Seçenekleri, T3 Diş Eti Seviyeli İmplant ve Protez Seçenekleri, T1 Mono İmplant ve Protez Seçenekleri, Cset Cerrahi Setler olmaktadır.  Farklı içeriklere sahip setler halinde gelen NucleOSS İmplant ürünlerinin üretimini ve içlerinde yer alan farklı Nucleoss implant parçaları ile hastalarımıza yüksek standartlı, FDA onaylı hizmetler verme imkanı bulmaktayız.

Nucleoss İmplant
Nucleoss İmplant T6

Nucleoss implant ailesinin yeni ürünü T6 implant, sağlamlık, kullanıcı dostu ve doku yönetimi üzerine tasarlanmış çağdaş bir tasarıma sahiptir. Özel olarak üretilen Nucleoss T6 güçlendirilmiş saf titanyum (Gr4) kullanılmıştır. Nucleoss T6 implant kullanıcı dostu bir implanttır. Nucleoss implant katalog sayfalarından Nucleoss implant seçimleri yapılabilir.

Sizlere sunmuş olduğumuz bu kaliteli İmplant çeşitlerimizde üst yapı seçenekleri olarak simante çözümler, hareketli protez çözümleri, CAD-CAM çözümleri, vidalı çözümler, Universal döküm çözümleri, geçici çözümler uygulanabilmektedir.


Nucleoss İmplant Fiyatları Ne Kadar? Kaç Para İle Bu Hizmeti Alabilirim?

İmplant tedavisi almak isteyen kişiler ve bu hizmeti kendi kurumlarında hastalarına sunmak isteyen kişiler tarafından en çok sorulan sorular arasında Nucleoss implant fiyat 2021 konusunda olmaktadır. Nucleoss İmplant fiyatları ne kadar, Nucleoss implant fiyatları 2020-2021 çok mu yüksek, diğer markalardan daha mı pahalı, Nucleoss İmplant fiyatı kaç para gibi birçok farklı soru ile karşı karşıya kalınmaktadır.

Elbette günümüzde her hizmet bir karşılık ile sağlanmaktadır. İmplant diş tedavisi içinde belirli bir fiyat uygulaması mevcuttur. Yerli üretim olarak sizlere sunmuş olduğumuz Nucleoss t6 implant fiyatları veya Nucleoss implant fiyat 2021 3000 TL ile 7500 TL arasında değişmektedir. Ortalama bu fiyatlar ile hastalarımıza uygulanabilmektedir. Bazı kişisel değişikliklere göre fiyatlar artıp azalabilir.

Nucleoss İmplant
Nucleoss İmplant Fiyatları

NucleOSS İmplant Türkiye

NucleOSS İmplant markanın ana kuruluş ve çıkış noktası olarak bizleri karşılayan ve NucleOSS markasının kalbi olarak nitelendirilen NucleOSS İmplant Türkiye, sizlere gelen bu dünya standartlarındaki hizmetin ana çıkış noktasıdır.

İzmir ilinde üretilen ve sizlere sunulan NucleOSS İmplant teknolojisinin daha geniş çaplı ve ülkenin her bölgesine ulaştırılması için yurt genelinde 13 farklı bayisi bulunmaktadır. Bu sayede Türkiye pazarında ve yerli üretim İmplant teknolojisinde lider üretici konumunda bir firmadır. Bu yüzden NucleOSS İmplant biz diş hekimlerinin erişimi oldukça kolay olduğundan, herhangi bir problemle karşılaşıldığında hemen NucleOSS İmplant temini yapabilmekte ve siz değerli hastalarımıza aksatmaksızın hizmet edebilmemize imkan tanımaktadır.

NucleOSS İmplant Türkiye Distribütörü yurt içi ve yurt dışı bağlantıları ile oldukça geniş bir ağa sahip eşsiz markalardan biridir.

NucleOSS İmplant Yurtdışı Bayilikleri ve İhracat Ağı?

Yerli bir implant markası olarak İzmir üretimli olan, implant teknoloji ürünlerini yurtdışı pazarına hızlı ve güvenilir yollarla aktarımını sağlamak adına Almanya – Frankfurt şehrinde kurulmuştur. Nucle oss GmbH şirketi farklı ülkelere dağılmış olan 15 farklı distribütör ağı sayesinde ihracat ağını her gün genişletmeye devam etmektedir. Bu kadar üst düzey ağa sahip olan bu eşsiz firmanın ürünü olan Nucleuss implant sayesinde ürünleri hastalarımıza uygulamak daha kolay olmaktadır.

NucleOSS İmplant Yaptıranlar Tarafından Verilen Değerlendirmeler

Genellikle birçok tedavi ve hizmet alımı öncesinde NucleOSS İmplant hizmeti kullananlardan bilgi almak ve hizmetten ne derecede memnun kaldıklarını öğrenmek adına kullanıcılar birçok soru yağmuruna tutulmaktadırlar. Nucleoss implant yaptıranlar tarafından verilen değerlendirmelerde hastalarımız daha önceki durumlarında eser kalmadığını ve çok büyük bir rahatlık sunduğunu bizlere aktarmaktadırlar. 

Çok yüksek bir yüzde olarak %99 oranında NucleOSS İmplant kullananlar tarafından olumlu değerlendirme yapmaktadır. Hastalarımızdan bu denli yüksek bir olumlu dönüş aldığımız için genellikle implant tercihimiz implant Nucleoss olmaktadır.

Nucleoss İmplant
Nucleoss İmplant Değerlendirmeleri

NucleOSS İmplant Hakkında Değerlendirmeler Alabileceğiniz Bizlerde Bağımsız Kaynaklar

Hastalarımızın tedavisi için kullanılan implanttan sonra Nucleoss implant nasıl diye sorulan sorulara “sorunun çözüldüğü” yönünde geri dönüşler aldığımız görülmektedir.

NucleOSS implant tedavisi hakkında kullanıcıların değerlendirmelerini öğrenmek için bağımsız bir kaynak olarak ekşi sözlük kullanabilirsiniz. Çok büyük bir kitlesi bulunan bu forum üzerinde bilgi edinmek için arama motorlarına Nucleoss implant ekşi diye arama yaparak kullanan kişilerin yorumlarını inceleyebilir ve yeni konu açarak kullanıcılara ulaşabilirsiniz.

Ayrıca günümüzde büyük bir gücü bulunan şikayet var sitesi üzerinden de NucleOSS İmplant hakkında arama yaparak bilgi edinebilirsiniz. Arama motoruna Nucleoss implant şikâyet yazarak arattığınızda firmanın ürettiği NucleOSS İmplant şikayet var hakkında bağımsız kaynaklardan, hastaların kullanım sonrasındaki rahatlığını bilgi toplayarak görebilirsiniz.

Nucleoss İmplant
Nucleoss İmplant Marka ve Çeşitleri

NucleOSS İmplant Yorumları

Yüksek kaliteli ve standart ile sizlere sunduğumuz Nucleoss marka implant teknolojilerini düşük fiyatlar ile birleştirmemiz sayesinde çok yüksek düzeyde olumlu Nucleoss implant yorum değerlendirmeleri almaktayız. Nucleoss implant yorumlar 2020-2021 verilerine göre hastalarımızın, Nucleoss implant kullanıcı yorumları yüzlerinde güler yüz bırakmakta NucleOSS İmplant ürünlerinin etkili olduğunu söyleyebiliriz. Bu firma sadece ülkemizde değil yurt dışında da kendinden sıkça bahsettirebilmektedir.

Nucleoss firmasının Nucloess implant ürünlerinin dişe uygulanması biz diş hekimleri için de oldukça kolay ve zahmetsizdir. Diş hekimleri tarafından yapılan diş tedavileri için Nucleoss implant yorumları da olumlu yönde değerlendirilmektedir. Hem hastaya daha az ağrı vererek işlemin tamamlanabilmesi için hem de sorunlara daha kalıcı çözümler üretebilmek adına Nucleuss firmasının implant çözümlerini NucleOSS İmplant sıklıkla tercih etmekteyiz. Hastalarımız da uygulamadan sonra Nucleoss implant yorumlar %99 oranında olumlu dönüş yapmaktalar.

 

Kaynaklar: 

https://nucleoss.com/

https://www.sikayetvar.com/

Yazımızı Değerlendirin
[Toplam: 114 Ortalama: 3.6]

  1. ferda diyor ki:

    alt ve üst ceneye aynı anda implant uygulanması dahamı iyi olur yoksa alt ve üst çeneye ayrı ayrı uygulanmasımı iyi olur

  2. İLKER diyor ki:

    Üst damağa implant yaptırmak istiyorum bi dış hekimine gittim röntgen çekti altlar iyi üst çeneye 6 tane implant yaparız araları doldururuz dedi fiatı söyledi sizde bu hizmetin bedeli nedir öğrene bilirmiyim

  3. Hamzet Irmak diyor ki:

    Nucleoss implant T6 marka impilat vidali sabit 24 üye porselen toplam 12 adet impilat yaptırmak istiyorum FDA onaylı ürünlerinizden. Cevap verebilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir