Hiossen implant nedir? Diş sağlığı sorunları her yıl binlerce kişinin karşılaştığı problemlerdir. Pek çok rahatsızlık, hemen her yaştan bireyde ortaya çıkar ve bunların bir kısmının tedavisinde zorunlu olarak Hiossen İmplant kullanılır. İmplant, günümüz ağız ve diş sağlığı teknolojisinin verimli ve yüksek kaliteli sonuçlar elde edilmesini sağlayan ürünlerden birisidir. Birçok bireyin üstün özelliklerinden dolayı tercih ettiği implantları Keskin Diş Kliniği olarak bizler de sizlerin tedavilerinizde kullanıyoruz.

İmplant hakkında çok detaylı bilgiler öğrenmek için implant nedir? başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Kaliteli implantlarımızla sizlerin kalıcı bir tedavi imkânına, estetik bir gülüşe sahip olmanıza yardımcı oluyoruz. Hastalarımızın birçoğu alacağı tedaviyi merak ediyor ve sorunlarına çözüm bulup bulmayacağı konusunda aklında soru işaretleri er alıyor. Bizler de bu yazımızda Hiossen implant hakkında merak edilebilecek bütün soruları cevaplıyor, Hiossen implant kullanılacak hastalarımızın merak ettiklerine açıklık getiriyoruz.

Hiossem İmplant
Hiossem İmplant

Hiossen İmplant Hangi Ülkenin? Hiossen İmplant Menşei?

İçindekiler

Hiossen implant hangi ülkenin ürünüdür? Hiossen implant menşei neresidir diye merak edenler için marka Amerika’da üretilmektedir. Dolayısıyla Amerika menşeili implant markalarından birisidir. Marka Amerika implant pazarını bugün en büyük pazar payı ile yönetmekte ve dünyanın en iyi beş implant şirketi arasında gösterilmektedir. Çok modern tesislere sahip olan şirket, AR-GE çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor ve sürekli daha fazlasını ortaya çıkarıyor. Kusursuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle bulundukları sektörde her yıl yeni modeller, daha gelişmiş implant marka çeşitleriyle aktif rol alıyorlar. Marka, özellikle müşteri deneyimine çok büyük önem veriyor. Piyasayı izleyerek geri bildirimleri topluyorlar ve implant kalitelerini sürekli yükseltmeye çalışıyorlar.

Hiossen İmplant Üretim Yeri Nere?

Hiossen implant ne malı diye merak edenler için ABD ürünü olduğunu belirttik. Hiossen implant üretim yeri ise Pensilvenya eyaleti. Şirket ileri teknolojisi ile dünya çapında büyük bir hızla büyüyor. 2019 yılı itibariyle Avustralya, Bulgaristan, Kanada, Şili, Çin, Hırvatistan, Mısır, Fransa, Gürcistan, Almanya, Hong Kong, Hindistan, Endonezya, İran, İtalya, Kore, Japonya, Litvanya, Malezya, Meksika, Norveç, Pakistan, Peru, Filipinler. Polonya, Portekiz, Rusya, Suudi Arabistan, Sırbistan, Singapur, Slovakya, İspanya, İsveç, Suriye, Tayvan, Tayland, Türkiye, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere 40 ülkede faaliyet gösteriyor, 70’den fazla ülkeye de implant çeşitlerinin ihracatını yapıyor.

Hiossen İmplant
Hiossen İmplant Üretim Yeri

Hiossen implant şirketi eğitim faaliyetlerine büyük önem veriyor. Dental implant çalışmalarını geliştirmek için dünyanın her yerinden diş hekimlerinin eğitimlerini en son teknoloji tesislerinde devam ettirdikleri gibi online eğitim siteleri ile de dünyada sayılı projelerden birisine imza atıyorlar. Bugüne kadar 100 binden fazla diş hekimini eğitimlerinden yararlandırmış bulunuyorlar. Cerrahi işlemlerin çok daha kolaylaşması için 3D yazılım şirketi de oluşturdular ve sürekli kendilerini güncelleyerek ihtiyaç sahiplerine hizmet vermeye devam ediyorlar.

Hiossen İmplant Kaç Para, Hiossen İmplant Ne Kadar?

İmplant tedavisi almak isteyenlerin ve ihtiyacı olanların en çok merak ettikleri konuların başında hizmet maliyeti geliyor. Bu bakımdan hastalarımız Hiossen implant ne kadar diye merak ediyor. Fakat bunun için net bir fiyat verebilmemiz söz konusu değil. Çünkü implant uygulamalarında fiyatları etkileyen çok fazla faktör var. Bu da Hiossen implant ne kadar dendiği zaman standart bir tarif vermemizi önlüyor. İmplantın malzeme detayları, hastanın kaç dişinin ve hangi dişlerinin değiştirileceği, değişimi yapılan dişleri desteklemek için gereken implant sayısı, sinüs yükselmesi, kemik grefti gibi ek prosedürlerin gerekip gerekmeyeceği ve daha birçok etken Hiossen implant maliyetini etkiliyor.

Hiossen İmplant
Hiossen İmplant Fiyatları

Ülkemizde dolar, Euro kurlarının durumu da anlık Hiossen implant fiyatlarında değişime neden oluyor. Yine de kalitesi ile de karşılaştırıldığında Hiossen implant markasının diğer pek çok markaya nazaran daha uygun maliyette olduğunu söyleyebiliriz. Kliniğimizden Hiossen implant fiyatları hakkında bilgi almak için iletişim bilgilerimizi kullanabileceğiniz gibi sayfamızın sağ alt bölümünde yer alan whatsapp butonumuz üzerinden de bizimle iletişime geçip merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Hiossen İmplant FDA Onayı Var Mı?

FDA, sağlık alanında yer alan ürünlerin güvenilirliğini onaylayan, Amerika Sağlık Bakanlığı bünyesindeki bir kuruluş tarafından verilmektedir. Bu yüzden de FDA onayına sahip ürünler, o ürünün insan sağlığını tahdit etmediğin, güvenilir olduğunu gösteriyor. Hiossen İmplant fda onayı var mı diye merak edenler için de markanın FDA, CE, ISO sertifikalarının olduğunu söyleyebiliriz.

Hiossen İmplant Çeşitleri

Hiossen implant, diş implantlarına ihtiyacın her yıl 500. 000 artacağını düşünüyor. Bu nedenle de deneyimli araştırma ve geliştirme ekipleri daha güvenli, daha modern diş implantı teknolojisini üretmeye devam ediyorlar. Hiossen implant parçaları titanyum ağ membranları, biyo uyumlu titanyum, seramik gibi malzemelerden yapılmış bulunuyor. İhtiyaç sahipleri için de Hiossen implant çeşitleri üç farklı kategoride bulunuyor.

ET sistemleri, ETII, ETIII NH, ETIII SA, ETIII 3.2 seri implantlarını içeriyor. Bunlar hücrelerde ve kemik iyileşmelerinde çok daha hızlı yanıt veriyorlar. 11 derecelik bir mors konik bağlantısı içeriyorlar.

MS sistemleri, dar alanlarda, küçük kemiklerde ve bu tarz implant uygulamanın zor olduğu alanlarda kullanılabiliyor. Geçici protezlerin de hızlıca monte edilmesini sağlıyor. MS implant tipleri dart sırt, geçici ve takma diş parçalarından oluşuyor.

SS sistemleri, iç okta şeklinde değil, konik bağlantılı ve sekiz derecelik bağlantıya sahip. Bunlar bir defalık işlemler için tasarlanmış olsalar da düzenli, geniş bağlantılarda da kullanılabiliyor. SSII SA, SSIII SA, SSII RBM, SSII RBM Ultra Geniş, SSIII RBM serilerini bulunduruyor.

Hiossen İmplant Türkiye Faaliyetleri ve Hiossen İmplant Türkiye Distribütörü

Hiossen implant Türkiye genelinde oldukça geniş satış rakamlarına ulaşmış markalardan birisi. Zaten Türkiye markanın dünya genelinde faaliyet gösterdiği 40 ülke arasında yer alıyor. Her geçen gün de Türkiye’deki implant markaları arasında değeri artmaya devam ediyor.

Hiossen implant Türkiye distrübütörü olarak Dentrust görev yapıyor. Firma, implant ile birlikte onun tamamlayıcısı olan greft, membran, füzyo dispanser, lazer cihazlarını da sunuyor. Satış sonrası kurs ve eğitim faaliyetleriyle de diş hekimlerinin her ihtiyacına cevap vermeye çabalıyor.

Hiossen İmplant Şikayet

Burada yapmış olduğumuz değerlendirmelerin daha objektif olması bakımından Hiossen implant şikayet araştırması yaptık ve sikayetvar.com sitesinde Hiossen implant ile alakalı herhangi bir şikayete rastlamadık. Sitede Hiossen markasını arama kutusuna yazdığımızda karşımıza şu sonuç çıkıyor:

  • Sorgunuza uygun herhangi bir şikayet bulunamadı.

Hiossen İmplant Yorumları ve Hiossen İmplant Yaptıranların Deneyimleri

Uygun fiyat ve yüksek kalite avantajlarıyla sizlere sunmuş olduğumuz implant teknolojilerinde yüksek seviyede Hiossen implant yorum ve değerIendirmeleri alıyoruz. Hastalarımızın hayallerindeki gülüşe ve kalıcı estetiğe sahip olmalarında markanın ürünlerinin son derece etkili olduklarını gözlemliyoruz. Zaten marka, dünyanın sayılı implant şirketleri arasına girmiş, dünyanın yetmişten fazla ülkesinde ürünlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Her geçen gün de satış rakamlarını arttırıyor. Fiyat ve kalite bakımından kullanıcılarını oldukça memnun etmiş görünüyor.

Hiossen İmplant
Hiossen İmplant Yaptıranlar

Hiossen implant yaptıranlar ne hissediyor, neler düşünüyor bizim için çok önemli. Sizlerin deneyimlerinizi ve memnuniyetlerinizi önemsiyoruz. Eğer sizler de kliniğimizden ya da başka bir yerden Hiossen implant yaptırdı iseniz ya da yaptırmayı düşünüyorsanız yazımızın sonunda bulunan yorum kısmına yorumlarınızı, düşüncelerinizi bırakmanızı rica ediyoruz. Olumlu olumsuz fark etmeksizin bütün yorumlarınız ihtiyaç sahiplerinin faydalanabilmesi, doğru karar vermeleri için yayınlanacaktır.

Yazımızı Değerlendirin
[Toplam: 15 Ortalama: 4.1]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir