Dentsply Ankylos İmplant; Günümüzde yaşam standartlarının yükselmesi ile birlikte estetik ve dış görünüşe verilen önem daha da artmış bulunmaktadır. Bu estetik görünümde çok büyük bir etkiye sahip olan bölgede dişler ve estetik gülüşün sağlanmasıdır. Hem daha konforlu bir yemek tüketimi hem de estetik açıdan hoş bir görünüm bu İmplant tedavileri ile sağlanabilmektedir.

İmplant hakkında çok detaylı bilgiler öğrenmek için implant nedir başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Bizlerde Keskin Diş Kliniği olarak sizlere ihtiyacınız olan bu İmplant tedavisini uygulamaktayız. Sizlere uygulamış olduğumuz Dentsply Ankylos İmplant tedavisinin kalıcı olması açısından kaliteli ve sağlamlık değerleri yeterli, tercih edilen İmplant markaları kullanmaktayız. Diş tedavisi çoğu insan tarafından korkularak ön yargılı bir şekilde yaklaşıldığı için bu konu hakkında detaylı bilgilendirme sahibi olmak onu daha da rahatlatacaktır. Keskin Diş Kliniği olarak sizlere vermiş olduğumu Dentsply Ankylos İmplant tedavisi hakkında aklınıza takılan tüm soruları cevaplandırarak sizlere saha bilinçli ve güvenilir diş tedavileri uygulamaktayız.

Dentsply Ankylos İmplant Hangi ülkenin üretimidir? Menşei Neredir?

İçindekiler

Dentsply Ankylos menşei Amerika Birleşik Devletleri olan 1899 yılında biyomedikal ve İmplant tedavisi alanında hizmet vermeye başlayan bir markanın İmplant tedavi ürünüdür. Birçok farklı İmplant tedavisi için Amerika’da ürünlerin üretiminde büyük AR-GE çalışmaları yapmış, öncü bir kuruluş olarak karşımıza çıkmaktadır. Türkiye’nin İstanbul ilinde de bir resmi temsilciliği bulunması nedeni ile tedavi süreci ve sonrasında sizlere vermiş olduğumuz hizmette aksamalar minimum düzeye düşmektedir. Çünkü İmplant tedavisinde gerekli olan ürünlerin tedarik aşamasında çok büyük artılar sağlamaktadır.

Dentsply Ankylos İmplant
Dentsply Ankylos İmplant Menşei

Dentsply Ankylos İmplant Üretim Yeri Neresidir?

Sağlamlığı ve uzun ömürlü yapısı ile Dentsply Ankylos İmplant üretim yeri firmanın kurulmuş olduğu Amerika’da yer almaktadır.

Dentsply Ankylos Kaç Yıllık Bir Geçmişe Sahiptir?

Dentsply Ankylos kuruluş olarak 1899 da kurulmuş olan bir biyomedikal ve İmplant tedavisi kurumudur. Bu yüzden Dentsply Ankylos implant;  İmplant sektöründe 30 yıllık bir geçmişin sağladığı tecrübe ve avantajlar ile gerekli olan ürünleri üreten bir markadır. Bizlerde Keskin Diş Kliniği olarak sizlere vermiş olduğumuz İmplant tedavisinde Dentsply Ankylos implant parçaları kullanarak tedavi sürecimizi ilerletmekteyiz.

Dentsply Ankylos İmplant
Dentsply Ankylos İmplant Ne Kadar?

Dentsply Ankylos Fiyatları Ne Kadar? Kaç Para ile Bu Hizmeti Alabilirim?

İmplant tedavisi almak isteyen kişilerce bizlere sorulan soruların başında uygulanacak olan İmplant tedavisinin fiyatları da yer almaktadır. Özellikle Keskin Diş Kliniği olarak bizlerle iletişime geçildiğinde Dentsply Ankylos İmplant ne kadar, Dentsply Ankylos İmplant fiyatları çok mu yüksek, diğer markalardan daha mı pahalı, Dentsply Ankylos İmplant kaç para gibi birçok farklı soru ile karşı karşıya kalmakta ve müşterilere vermiş olduğumuz hizmetin kalitesinin düşmemesi adına her sorduğunuz soruyu cevaplamaktayız.

Her uygulanan İmplant tedavisinin kendine göre spesifik bir fiyatlaması vardır. Çünkü bunda etkili olan birçok kriter mevcuttur. Özellikle kullanılan implantın markası, kaç adet uygulanacağı, damaktaki hangi diş için uygulanacağı ve buna benzer birçok etken bu fiyatın belirlenmesinde etkilidir. Keskin Diş Kliniği olarak iletişim adreslerimizden bizler ile iletişime geçerek detaylı bilgi ve ortalama bir Dentsply Ankylos fiyat bilgisini elde edebilirsiniz.

Dentsply Ankylos İmplant markası FDA Onaylı Mıdır?

FDA Onayı demek Amerikan Federal İlaç Ajansı’nın uygulanan herhangi bir tedavi ve ilacın etkili, başarılı ve sağlık açısından sıkıntı yaratmayan ürünlerin olduğunu kabul eden en etkili, güvenilir ve bilindik kurumların başında gelmektedir. Köklü bir markanın ve AR-GE çalışmalarının sonucunda ürünlerini ortaya koyan Dentsply Ankylos ürünü FDA tarafından onaylanmış ve güvenilir bir şekilde kullanılabilecek olan bir İmplant markasıdır.

 

Sağlık açısında önemli bir kriter olması nedeni ile bizlerden bilinçli şekilde hizmet alan her kullanıcımız Dentsply Ankylos İmplant FDA onayı var mı sorusunu bizlere yöneltmektedir. Bizler Keskin Diş Kliniği olarak sizlere verdiğimiz tedavilerde FDA onaysız markalarla çalışmamaktayız. ISO 13485, CE standartlarına uygun olan ürünler ve markalar ile sizlere bu tedavi sürecini vermekteyiz.

Dentsply İmplant Kaç Çeşit Ürün İle Pazarda Yer Almaktadır?

Dentsply markası sadece İmplant değil biyomedikal ürünler alanında da hizmet sağlayan bir markadır. Ancak bizler Keskin Diş Kliniği olarak sizlere verdiğimiz tedaviler gereği Dentsply markasının İmplant tedavisi için kullanılan ürünleri tercih etmekteyiz. Dentsply İmplant çeşitleri 4 farklı sistem ile bizlere sunulmaktadır. Bizlerde kurum olarak bunlar arasından Dentsply Ankylos modelini sizlere uygulamaktayız.

Astra Tech Implant System EV, Xive, Dentsply Ankylos, Simplant şeklinde 4 farklı sistem ile bu İmplant tedavisi konusunda ürün üretmektedir. Bizlerde Dentsply Ankylos modelini sizlere uygulamaktayız.

Dentsply Ankylos İmplant Türkiye Distribütörü

Bizler sizlere vermiş olduğumuz İmplant tedavilerinde Dentsply Ankylos markasının ürünlerini tercih etmemizin bir nedeni de Dentsply Ankylos Türkiye sınırları içerisinde yer alan İstanbul ilinde resmi olarak temsilciliğinin bulunmasıdır. Bu sayede sizlere verdiğimiz bu İmplant tedavisi için gerekli olan ürünlerin temininde daha rahat bir süreç bizleri beklemektedir.

Dentsply Ankylos Türkiye Distribütörü bizlere bu yönden büyük avantajlar sunarak sizlerin yüksek standartlı ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmete hızlı bir şekilde erişimini sağlamaktadır.

Dentsply Ankylos İmplant Yaptıranların Değerlendirmeleri

Birçok diş tedavi ve hizmet alımı öncesinde bu hizmeti kullananlardan bilgi almak ve hizmetten ne derecede memnun kaldıklarını öğrenmek adına kullanıcılar birçok farklı soru almakta ve memnuniyet bakımından daha şeffaf yorumları görmek istemektedirler. Dentsply Ankylos İmplant yaptıranlar tarafından verilen geri bildirimlerimiz hep olumlu yönde olmaktadır. Bizlerde Keskin Diş Kliniği olarak olumlu geri dönüş alınan ürünler olması nedeni ile bu markanın ürünlerini tedavi sürecimizde sizlere uygulamaktayız.

Sizlerde bu konuda çevrimiçi konuşmalar sağlamanıza olanak tanıyan aracı uygulamalar üzerinden veya kliniğimize gelerek Dentsply Ankylos İmplant kullananlar tarafından direk şeffaf geri bildirimler alabilirsiniz.

Dentsply Ankylos Kullanıcı Yorumları

Genelde çoğu işletme kendi platformu üzerinde ürünleri övgü ile anlatmakta ve abartılı söylemlere yer vermektedir. Ancak bizler Keskin Diş Kliniği olarak sizlere verdiğimiz İmplant tedavisi hizmetlerimizde hiçbir şekilde böyle yollara başvurmamaktayız. Gerek kurumumuza fiziksel olarak gelerek, gerekse internet erişimi sağlayan tarayıcılar üzerinden Dentsply Ankylos İmplant yorum yazarak aratabilir ve gerçek Dentsply Ankylos İmplant kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Dentsply Ankylos implant
Dentsply Ankylos implant Yorumları

Dentsply Ankylos İmplant Tedavisi Hakkında Bağımsız Yorumlar Edinebileceğiniz Kaynaklar

Bizler Keskin Diş Kliniği olarak sizlere verdiğimiz bu İmplant tedavilerinde doğru ve şeffaf bir hizmet sunmak adına gereksiz abartılara ve gerçek dışı bilgi aktarımına yer vermemekteyiz. Bu gibi bir davranışta bulunmamız hem etiklik açısından hem de potansiyel tedavi alacak olan hastamızın manipüle edilmesinde etkili olacaktır. Bizler bu durumun yaşanmaması adına Dentsply Ankylos İmplant nasıl diye soran kullanıcılarımıza daha doğru ve inandırıcı veri aktarımını sağlamak adına sizlere gerçek Dentsply Ankylos İmplant yaptıranlar tarafından verilen cevapları yöneltmekteyiz.

Ayrıca direk olarak bağımsız yorumların ve bilgilerin yapıldığı ekşi sözlük gibi kaynaklardan bu İmplant modeli hakkında bilgi alabilirsiniz. Çok büyük ve aktif bir kullanıcı kitlesine sahip olan bu çevrimiçi forum üzerinden bilgi edinmek amacı ile arama motorlarına Dentsply Ankylos İmplant ekşi yazarak aratabilirsiniz.

Bizler sizlere kliniğimizde müşteri memnuniyeti vermeyen ürünler ve markalar ile çalışmamakta, müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli hizmetler vermekteyiz. Gönül rahatlığı ile kurumumuzdan Dentsply Ankylos implant tedavisi tercih edebilirsiniz.

Yazımızı Değerlendirin
[Toplam: 8 Ortalama: 4.4]

  1. rukiye diyor ki:

    hocam merhaba kızımın cumartesi cerrahi işlemle 20lik dişi alındı ilk 3 gün şişlilik ve agrı yaptı ama bugün akşam 2 dikişi attı drmuz dikişleri aldırmaya gelin demişti dikişin atması normalmi hocam yorumunuz için şimdiden teşekür ediyorum hocam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir