Bildiğiniz üzere implant, kişinin eksik dişlerinin tamamlanması adına gerçekleştirilen bir çalışmadır. Vida şekline benzeyen yapan diş kökünün çeneye yerleştirilmesi ile tedavi başlar. Var olan dişsizliğin tedavi edilmesinde en etkili yöntem olan implant için birçok marka bulunabilir. Yabancı implant markalarıyla birlikte yerli implant markaları da mevcuttur. Medentica implant ise bu markaların önde gelen isimlerinden biridir. Peki, Medentica implant hangi ülkenin? İmplant tedavisinde kullandığımız Medentica Almanya’ya ait bir markadır. Straumann Group’un başarılı bir üyesi olan Medentica, dünya üzerinde olduğu gibi ülkemizde de tercih ediliyor.

İmplant hakkında çok detaylı bilgiler öğrenmek için implant nedir başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Medentica İmplant Markası Kaç Yıllık Bir Geçmişe Sahiptir

İçindekiler

Medentica implant üretim yeri Almanya olarak devam ediyor. 2005 yılından bu yana diş hekimlerinin mesleki hayatına dahil olan Medentica 14 yıllık bir geçmişe sahiptir. Patentli tasarımlara sahip olan bu marka bazı avantajlara sahiptir. İmplant tedavisi için kullanılan markalar arasında 2005 yılından bu yana yerini alan Medentica’nın sahip olduğu özellikleri sizlerle paylaşalım.

  • Almanya’da üretilen Medentica üstün Alman teknolojisi ile üretildiği için üst segment implanttır.
  • Estetik ve dayanıklı bir yapıya sahip olmasından dolayı hastalar için tercih edilmektedir.
  • Hareketli protez kullanan ve kullanmak zorunda kalan hastalar için kurtarıcı niteliğindedir.
  • Çene kemiğindeki erimelerin azalmasına katkı sağlamaktadır.
  • İmplant sonrası daha sağlıklı beslenme sağlanabilir.

İmplant tedavisinde kullanılan birçok marka gibi Medentica da bazı avantajları hastalara sunmaktadır. Üretildiği ilk günden bugüne uzmanlar tarafından geliştirilmiş ve günümüzdeki kaliteye ulaştırılmıştır.

Medentica İmplant Markası Kaç Yıllık Bir Geçmişe Sahiptir
Medentica İmplant Markası Kaç Yıllık Bir Geçmişe Sahiptir

Medentica İmplant Fiyatı Ne Kadar?

İmplant tedavisi uygulanacak olan birçok hastanın aklına takılan sorulardan biri ise bu tedavinin fiyatının ne kadar olduğudur. İmplant tedavisi olacak tüm hastaların cevap aradığı o soru, Medentica implant ne kadar? Zamanın ilerlemesiyle birlikte ağız ve diş sağlığı için uygulanan tedavi yöntemleri de ilerleme kaydediyor. Hastaların diş kaybı için uygulanan implant tedavisine artık daha çok başvuruluyor. Bu tedavi yönteminde ise kesin bir fiyat sunulamamaktadır. Çünkü fiyat 3 maddeye göre değişiklik göstermektedir.

  • Marka
  • Durum
  • Kapasite

Hastaların sorduğu Medentica implant kaç para gibi sorular, bu iç maddeye göre değişiklik göstermektedir. Biz, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışsak da hastalarımız için şu an net bir fiyat söylemek doğru olmaz. Doğru fiyat tespiti için muayene olmak gereklidir.

Medentica İmplant İçin İnternet Üzerinden Neden Fiyat Açıklaması Yapılmıyor

İmplant tedavisi öncesinde birçok hasta internet üzerinden araştırma yapıyor. Araştırmak, bilgi edinmek elbette güzel fakat cevabını bulamayacağınız sorular illa ki olacaktır. Bu sorulardan biri ise Medentica implant tedavisi için neden net bir fiyatın verilmediği oluyor. Bunun nedeni ise devlet hastanelerinin ve özel hastanelerin gerçekleştireceği implant tedavisinin fiyatlarının Türk Dişhekimleri Birliği tarafından belirlenmesidir. Alınan karar sonucunda belirlenen fiyatlar, tedavide kullanılan malzeme ve yönteme göre değişiklik göstermektedir. Özel sektörde ise ister istemez oluşan veya oluşabilecek olan rekabetten dolayı bu fiyatlar internet ortamında açık ve net bir şekilde paylaşılamaz. Bu nedenle en doğru fiyat bilgisi için doktorunuzla görüşmeniz, muayene olmanız daha sağlıklı sonuç elde etmenizi sağlayacaktır.

Medentica İmplant Ölçü Parçaları Nereden Temin Edilebilir?

Medentica implant parçaları ölçü için ihtiyaç duyuyorsanız doktorunuz aracılığıyla ölçü parçalarını temin edebilirsiniz. Burada göz önünde bulundurmanız gereken konu ise temin edeceğiniz ölçü parçası için belirli bir miktar ücret ödeyebilirsiniz. Bu gayet normal bir durumdur. Çünkü bu parçaların teminini yaparken doktorunuz da belirli bir ücret ödemektedir. Sizler de bu parçalara doktorunuz aracılığıyla ulaşabileceğiniz için belirli miktarlarda ödeme yapabilirsiniz.

Medentica İmplant Parçaları Nereden Geliyor?

Medentica, Almanya’da üretilen bir implant markasıdır. Medentica implant parçaları ise Almanya’da üretildiği için dağıtıcılar aracılığıyla ülkemize gelmektedir. Diş hekimleri hastanelerde ve kliniklerde implant tedavisinde kullanacağı Medentica’yı dağıtıcılar aracıyla temin edebiliyor. Sağlığa uygun, güvenilir ve kaliteli bir yapıya sahip olan Medentica diğer markalar gibi tercih ediliyor. Medentica implant, tedaviyi gerçekleştirecek olan doktorun tedavide kullanacağı marka tercihine göre değişiklik gösterebiliyor.

Medentica İmplant FDA Onayı Var Mı?

FDA belgesi, Amerika Birleşik Devletleri’nin Sağlık Bakanlığı’na bağlı olan bir belgedir. Ürünün sağlığa uygun olduğu anlamını taşır. Peki, diş hekimlerinin kullandığı Medentica implant FDA onayı var mı? Medentica implant, Almanya’da üretilen bir marka olarak FDA onayına sahiptir. Marka, gerekli tüm izin ve onayları alarak diş hekimleri tarafından kullanılmaktadır. Tabi ki her diş hekimi bu markayı kullanacak diye bir şart yok. Hekimler, kendileri ve hastaları için hangi markayı uygun görüyorsa o marka ile tedavilerini gerçekleştirmektedir.

Medentica İmplant Türkiye Değeri Nedir?

Dental implant şirketleri arasında yerini başarıyla alan Straumann Group, İsviçre merkezlidir. Medentica implant üretim yeri Almanya olarak üretime devam ediyor. Almanya’da üretilen marka, dünyanın birçok yerine ulaştırılıyor. Almanya içerisinde doğrudan ulaşım sağlanırken Avrupa ve dünyanın geri kalan kısımlarına distribütörler yoluyla ulaştırılıyor. Medentica implant Türkiye distribütör ile ülkemize kolaylıkla ulaştırılıyor. Straumann Group’un Türkiye anlaşmalı olduğunu görünce anlıyoruz ki Medentica implant Türkiye değerine sahip bir marka.

Medentica İmplant Nasıl Kişilerde Uygulanır?

Medentica implant nasıl kişilerde uygulanır, birlikte inceleyelim. Öncelikle hastalarımızın muayenesinde gerekli testleri yapıyoruz. Elde ettiğimiz veriler sonucunda hastamızın sağlık durumunu, diş eti durumunu ve çene yapısını inceliyoruz. Dikkat ettiğimiz konu ise hastamızın çene kemiğinde implantı destekleyecek kadar yeterli kemiğin bulunmasıdır. Diş etleri ve kemik yapısı sağlıklı olan tüm hastalarımızda Medentica implant tedavisi kolaylıkla uygulanabilmektedir. Eğer hastalarımızın kemik büyümesi yani gelişimi tamamlanmamışsa implant tedavisi yapamayız. Hastalarımızın kemik gelişimi tamamlanmışsa fakat yeter kadar kemik bulunamıyorsa Medentica implantın yerleştirilmesi için gerekli alt yapı oluşturulmaktadır.

Medentica İmplant Kullananlar Nasıl Bir Değişim Yaşıyor?

Medentica implant kullananlar eğer tedavi başarılı bir şekilde tamamlanmışsa gayet mutlu bir şekilde hayatına devam ediyor. Neden mi? Çünkü uygulanan implant tedavisi sonrasında bireyde olumlu değişimler yaşanıyor. Diş eksikliğinden kaynaklı yemek yiyememe, konuşamama ve gülememe gibi sorunlar ortadan kalıyor. Birey, kendine olan özgüvenini topluyor ve sosyal hayatını yoluna koyuyor. Aynı zamanda daha sağlıklı beslenebiliyor.

Medentica İmplant Şikayet Var

İnternet üzerinden elde edebileceğiniz yorumlardan birini sizinle paylaşmak isterdim fakat sikayetvar.com üzerinde yapılan herhangi bir Medentica implant şikayet bulunmuyor.

Medentica İmplant Yorum

İmplant tedavisinin ne için kullanıldığını ve bireyler üzerindeki olumlu etkilerinden bahsettik. İmplant tedavisinde kullanılan malzeme farklı markalar tarafından üretiliyor. Bu markalar arasında yerli markalarımızın varlığından da bahsedebiliriz. Medentica implant ise Almanya’da yüksek kalitede üretilerek hastalar için kullanılabilir hale getiriliyor. Biz, hastalarımızla irtibatı kesmeyerek tedavi sonrasında nasıl bir süreçten geçtiklerini, sürecin zorluklarını, yeme içme gibi sorunlar yaşayıp yaşamadıklarını kontrol ediyoruz. Medentica implant kullananlar ve Medentica implant yorum yapanlar hem bizim için hem de ziyaretçilerimiz ve hastalarımız için önemlidir. Peki, siz implant tedavisi oldunuz mu? İmplant tedavisi olurken doktorunuzdan yeterli bilgi edindiniz mi? Yaşadığınız implant tedavisini bizimle ve okuyucularımızla paylaşabilir misiniz? Deneyimlerinizi, düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bizimle paylaşmanızı bekliyoruz.

Yazımızı Değerlendirin
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir